29 Temmuz 2015 Çarşamba

YEŞİLLERRRR

Merhaba sevgili arkadaşlar. Birçoğumuz yazlıkta, tatilde, gezmelerde. Dolayısıyla maksi etek dikme etkinliğimize katılan arkadaşlarımızın tamamının mailini bekliyorum. Tamamlanınca hemen yayın yapacağım. Lütfen bir an önce maillerinizi gönderin ve yayınımızı yapalım.
Bu arada bende geçen dene diktiğim mint yeşili pantolonumu ve çimen yeşili bluzumu yayınlamak istiyorum.


Mint yeşilini çok severim. Kumaşım yine son derece esnek bir kumaş. O yüzden kalıbımı paysız kestim. Her zaman kullandığım pantolon kalıbımın paçalarını paysız ve birazda içeri girerek kestim. Böylece tayt görüntüsü vermiş oldum. Kumaşım çok esnek olduğu için böyle kesmek zorundaydım, aksi takdirde büzüş büzüş, esnemiş bir pantolon görüntüsü olurdu.


Bluzum ise daha öncede kullandığım bir bluz kalıbı. Kollarını iptal edip yakaya çok sevdiğim açıklığı vererek diktim. Bluzumda likralı poplin. Poplini ter çekici ve hafif bir kumaş olmasından dolayı çok seviyorum. Bir tanede bu sene desenli poplinden bir bluz diktim
 Oda yakında blogda olacak inşallah.


Yine böyle giy çık tarzı bir pantolon ve bluz olmuş oldu.  Yaz bitmeden biraz da elbise dikesim var. Şöyle efil efil şifon yada poplin gibi hafif kumaşlarla birkaç maksi elbise dikmeli.  Projeler çok ama uygulama yok. Şu boğucu sıcakları umarım biran önce atlatır ve bir ohh deriz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın.



16 yorum:

  1. Gerçekten hava 4 gündür mahvetti herkesi,bu nasıl bunaltıcı sıcak böyle..insanın elini oynatası gelmiyor..Mint rengine bayılırım,pantalonda blıuz da çok güzel olmuş,herzaman kullanılabilecek şık parçalar,ellerinize sağlık Funda Hanım,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazar günü galiba bu boğucu sıcaklardan kurtulacakmışız. Hava durumu biraz normale dönerse bizde normale döneriz inşallah. Dikiş dikmek bir zulüm olmaya başladı. Bu arada güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
  2. Yeşilin her tonunu çok severim.Yeşil sevenler doğasever ve barışçıdır. Size de çok yakışmış. İyi günlerde kullanınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşilin hemen hemen bütün tonlarını seviyorum. Huzur veren bir renk. İnsanı rahatlatıyor. Birde mor düşkünüyüm. Elim hemen bu iki renge kayar. Teşekkür ediyorum. Sevgilerimle.

      Sil
  3. çok güzel olmuşsun tatlım, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım. Senin güzelliğin. Çok öptüm.

      Sil
  4. giysilerin çok güzell sen dahada güzell hamarat ellerine maşallah çok beğendim fundacığım bende poplin kumaşa bayılırım aynen dediğin gibi serin tutar ...görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi sen daha güzelsin Ayselim. Yorumundan bal damlıyor. Teşekkür ederim. Bu gidişle iyice şımarık birşey olacam. Sevgilerimle.

      Sil
  5. Bluzun hem rengine hem de modeline bayıldım. O yakayı çok seviyorum ben, çok asil. Pantalon da yine bir harika. Etek etkinliğinin tembellerini en arka sıraya koyun çalışkanları da en öne örtmeniiimmmm:))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bal tadındaki yorumunuza öncelikle teşekkür ediyorum. Etek etkinliğinin tembellerini not aldım. Kulaklarını çekecem artık. Hadi yazlık, tatil zamanı diyerek susuyorum şimdilik. Ama sanırım tek ayak üzerinde tahtaya çıkartmaya karar vermek üzereyim. :))))

      Sil
  6. Çok hem bluz hem de pantolon size de çok yakışmış ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy teşekkürler ediyorum. Çok öpüyorum. Kucaklıyorum. Sevgilerimi yolluyorum. :))))

      Sil
  7. Ne kadar hoş görünüyorsunuz Funda hanımcım, maşallah demeden geçemeyeceğim. Çok yakışmış insan becerikli olunça böyle çeşit çeşit dikip dikip giyiyor . Tekrar maşallah.

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim İlknur hanımcım. Yorumunuza bayıldım sağ olun. İçimizden dikiş aşkı eksik olmasın. Bol bol dikip giyelim. Çok öpüyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Yeşil çok mu yakışmış :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.