7 Mayıs 2015 Perşembe

SİYAH KISA YARASA KOLLU BLUZUM

Selam arkadaşlar. Dün akşam biçkisini yaptığım siyah kısa yarasa kollu bluzumu bugün sabahın seherinde diktim ve arkadaşlarımla yaptığımız günümde giydim.




 Siyah incecik trikodan diktiğim bluzum bu havalar için ideal oldu. Bir önceki yayınımdaki mint yeşili bluzumda kullandığım kalıbı kullandım.



Mint yeşili bluzumdan farklı olarak kolları biraz daha uzattım ve yarasa kol olmasını sağladım.




Yakasınıda hazır biye ile çevirdim. Daha önce diktiğim kırmızı pantolonumla kombinledim. Giyindim süslendim, taktım takıştırdım gittim günüme. Kapıdan çıkmadan oğlum fotoğraflarımı çekti. Şimdide yayınını yaptım. Seviyorum yazlık dikmeyi. Daha çoook projelerim var sırayla dikeceğim inşallah. Epeydir kumaş almayada gitmedim. Allahım büyük eksiklik bir yarım yok sanki uzaktan kulağıma sesler geliyor kumaşlar beni çağırıyor sanki, sanırım sıyırdım. Şöyle gidip üç beş çuval kumaş alayımda psikolojim düzelsin.

SEVGİYLE KALIN...

18 yorum:

  1. Atolye acilisina kisliklarini giyip gel, malum gunesi sana gonderdim:)) Cok chic'siniz Funda haniiiimmmm, catlatmayin boyle ama ayip oluyor!! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneşe gerek yok, sen varsın ya Mevlüdecim. Çatlamanada gerek yok geldiğimde sana hediye ederim canım. Eminim sende daha chic durur. Çoookkk öptüm.

      Sil
  2. yine inanılmaz şık olmuşsunuz! hem bluza hem de pantolona bayıldım. dikmek ayrı beceri, yakıştırmak ayrı ne de olsa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizin bu güzel yorumunuza bayıldım. Sabah sabah ruhum aydınlandı. Teşekkür ederim ve çooook öpüyorum.

      Sil
  3. Teşekkür ederim Server hanımcığım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Hem dikerim ,hem yakıştırırım diyorsunuz yani çok güzel olmuş funda hanım ellerinize sağlık....sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun Sevgi hanımcım. Eksik olmayın. Sevgilerimle.

      Sil
  5. Çok yakışmış,kombin de çok hoş.Ellerinize sağlık.Gerçekten bu havalar için ideal bir parça olmuş..

    YanıtlaSil
  6. Ah ah, o kumaşların çağrısı çok fena oluyor :))
    Nasıl çağırmasınlar ki, Funda Hanımın ellerinde birer mücevher gibi işleneceklerini biliyorlar !
    Ellerinize sağlık, çok yakışmış. Gündekiler için için kıskanıyorlardır ; p

    YanıtlaSil
  7. Vurdu beni onikiden bu yorum. Ben sizi buradan içten bir kucaklıtorum. Arkasından öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Vurdu beni onikiden bu yorum. Ben sizi buradan içten bir kucaklıtorum. Arkasından öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Bu kadar seri çalışıyoruz diyorsunuz yani pes ve maşallah. Acaba geceleyin dikmeniz modelden mi kaynaklanıyor. Hani yarasa gün ışığına çıkamıyor ya. siz de gece yarasa kollu yapıvermişsiniz. Çok güzel olmuş. emeğinize yüreğinize sağlık. Ayrıca güzeşl yorumunuzla içimi mest ettiniz teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ewet Nilgün hanımcığım. Gecenin bir yarısı model takılinca kafama kalkıp biçiveriyorum. Aklımda kalacağına dolabımda kalsın. Bu gece yarısı modellerim yüzünden yakında biyolojik yapımda değışecek. Kanatlarım çıkacak ve başaşağı uyuyacağım. Yorumlarım size az bile. Sevgilerimle.

      Sil
    2. Ewet Nilgün hanımcığım. Gecenin bir yarısı model takılinca kafama kalkıp biçiveriyorum. Aklımda kalacağına dolabımda kalsın. Bu gece yarısı modellerim yüzünden yakında biyolojik yapımda değışecek. Kanatlarım çıkacak ve başaşağı uyuyacağım. Yorumlarım size az bile. Sevgilerimle.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.