23 Şubat 2015 Pazartesi

KIZIMIN DERİ DETAYLI ELBİSESİ

merhaba, yeni bir haftaya güzel başlamanız dileğiyle. Hafta sonu çalışkanlığım üstümdeydi. Önce kızıma bir elbise diktim. Arkasından  kardeşimin eşine, iki etek diktim. Etekler yarınki yayında olacak.


 Elbisemiz daha önce bu yayınımdaki elbisenin kalıbını kullanarak oluştu. Bu sefer üzerinde deri detaylar olsun istedim. Kumaş kalpli olduğu için aplikeside kalpli olsun dedi kızım.






Kalp şablonunu netten buldum. Derinin üzerine kalıp koyarak kestim. Makinama deri ayağımı takıp üzerinde zikzak dikişle rahatlıkla geçtim. Birde iki cep ekledim. Kızımında çok hoşuna gitti. Güle güle giysin çiçeğim. Yarında kısmetse iki etek yayınlayacağım.


SAĞLIK VE HUZUR DOLU BİR HAFTA DİLİYORUM.

SEVGİLERİMLE...


10 yorum:

  1. Sevgiyle dikilmiş sevgi dolu bu elbiseyi kızınız güzel günlerde giyinsin çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Sevgiyle yazdığınız bu güzel yorumunuz içinde ben sizi çok öpüyorum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel olmuşşş annesi. Ama bu anne her eve lazım. Harikasınız. Hele de tasarım ama kızınızın da payı olmuş. Kime çektiği belli:)) Çok da güzel monte etmişsiniz deri detayları. Elleriniz dert görmesin.... Benim etekler ne alemde Funda hanımcım. Eteklerini mailime linkleriyle gönderenler oluyor. Sizin güzelliklerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum. mail adresim ozen64@yahoo.com

    YanıtlaSil
  4. Aaaaa Nilgün hanımcığım ben iki eteğiminde fotolarını gönderdim size. 13 Şubatta yeşil deri eteğimi, 19 Şubatta siyah eteğimi. Her iki eteğide nilgunozenaydin@gmail.com adresine gönderdim. Yukarıdaki mail adresinize mi göndereyim? Bu arada o güzel cümleleriniz için kızımla birlikte teşekkür ediyoruz. Çok öpüyorum, Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Çok şık bir elbise. Hem anne, hem de kızı pek şanslı maşallah. Ellerinize sağlık ve iyi günlerde giysin küçük hanım. (Bu arada küçük hanım dedim diye kızmasın, Belgin Doruk'lu Küçük Hanım serisinden bir bahsediver kızımıza anneciği :) Küçük hanım olmak için yaşça da küçük olması gerekmiyor değil mi ama) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler ederiz. Nurten hanımcığım. Yok benim kızım böyle şeylere kızmaz. Ama ben yinede Belgin Doruktan bahsederim. Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bu sıra hep kızınıza çalışıyorsunuz Funda Hanımcım ellerinize sağlık kim bilir nasıl yakışacak fıstığa ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Aycan hanım, kumaşları alalı çok oldu. Çocuk sabırsızlandı haklı olarak. Biraz gönlünü almak lazım. Beğeniniz için çok teşekkürler. Sevgiler.


      Sil
  8. Ellerinize sağlık, güle güle giysin Küçük Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Begüm hanımcığım. :)

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.