4 Aralık 2015 Cuma

UZUNNN BİR ARADAN SONRA BEN GELDİMMM

Merhabalar Sevgili Arkadaşlarım. Nasılsınız? Beni soracak olursanız bir hayli yoğun günler yaşadım. 1 sünnet düğünü ve 1 nişan törenini atlattım. Misafirler ordusu ağırladım. Sonra bir tembellik çöktü üzerime. Aslında boş durmadım ama çalışmalarımı yayınlamak bir hayli zor geldi. Sonra silkelendim, üzerimdeki ölü toprağını attım ve tekrar geldim. Gözükemediğim süre içerisinde halimi hatrımı soran güzel arkadaşlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Şimdi bakalım neler yapmışız.


Ekim ayında yeğenim sünnet oldu. Düğünü için böyle bir krep saten  kumaş almıştım. Kumaştan çok memnun kaldım. Hem tok hemde esnek bir kumaş. 


Bu modeli diktim. Tabi milyon tane prova çıktı. Hatunlar mübarek dalyan gibiler. Bizde minnak bir hatun olunca oradan daralt, buradan kısalt derken fenalık geçirdim. Nihayet bitirdim. Arkada etek detayı var. Yani sadece arkası olan bir pilili etek. Zorladı ama deydi. Bir hayli beğeni aldım. Birde nereden aldın diye sorduklarında "BEN DİKTİM" dediğimde yüzlerdeki o hayret dolu ifadeyi görünce offff deymeyin keyfime. Bir havalandım, bir havalandım, egom tavan yaptı. Ee bu kadar havalanırmısın?Al sana, Düğün salonunda, masanın üzerindeki  koca şamdan bir devrildi ve içinde yanan mumdan biriken sıvı mum olduğu gibi üstüme bir döküldü. Ayyyyy sormayın, şok geçirdim, öldüm üzüntüden. Ne yapalım sağlık olsun dedik, ama fena bozum oldum.



Bir hafta sonra da bir nişan törenine katıldık. Bu sefer özenmiycem, havalanmıycam dedim. Scuba kumaştan paçası bol üstü dar bir pantolon diktim. Üstünede evdeki dantel kumaşımdan gayet pratik bir üst kestim. Giyindim süslendim, nişana gittik. Allahım yaaaa havalanmadık işte yoook bu seferde ayakkabımın topuğu kırıldı. Oturduğum yerden kalkamadım. Seke seke eve geldik. Görüldüğü üzere düğünler nişanlar bana yaramıyor arkadaşlar, illaki başıma bir haller geliyor.Offf yoruldum vallahi.
Neyse Allah beter kazalardan korusun. Düğünlerden sonra ahşap boyama çalışmaları yaptım. Objeler boyadım. Bir sonraki yayınım bu olacak. Şimdilik bu kadar.

Sevgiyle kalın.




34 yorum:

  1. Hoş geldin sefalar getirdin canım benim. Gülen yüzünü instagramda hep takip ediyorum. harika işler yapıyorsun. Elbisen muhteşem. mum lekesinden İnşaAllah kurtarabilmişsindir. siyahlar da oldukça şık. Enerjin yüksek ne giysen ne yapsan göze geliyorsun tatlım. Madem açılışı yaptın artık özletme gülen yüzün sıcacık içten paylaşımların daim olsun sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağolasın. Her zamanki gibi bal damlıyor yorumundan. Silkelendim, inşallah burdayım artık. Çok öpüyorum.

      Sil
  2. Kizzz sen nerelerdesin? Vallahi Muge Anli'ya basvurmama ramak kalmisti:))
    Elbisen cok guzel olmusss, ama sonuc uzucu olmus, yokmu bir kurtarma caresi?
    Dantel bluzun, pantalonun ayri bir guzel olmuslar, ellerine saglik.
    Dedigin gibi allah beterinden korusun, saglik sihhat olduktan sonra gerisi teferruat.
    Hamarat, becerikli arkadasim benim, hakikaten bos durmamissin. Ama bu kadar boslama bizi, cok merak ettim. Hatta dun face'ine baktim, onuda dondurmussun galiba eylulden sonra paylasim goremedim. Telefon numarani yaz bana, ben bu kadar merak'a gelemiyorum kalp var bende ayol:))
    Kocaman opuyorum seni Funda'm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha ayy kurban olduğumun yarattığı buralardayım. Merak eden o güzel gönlünü yirim senin. İyiyim bin şükür. Kız yine bir sürü işler yaptım ama yayınlamak nasip olmadı. Bundan sonra inşallah bol bol yayın yaparım. Sağol canımın içi bende çok öpüyorum.

      Sil
    2. He kız de mi,Belçika'dayken dedindi sen bana,Müge Anlı'ya katılıp Funda'yı arayacağım diye.Meraktan sarma,çikolata falan yiyemediydik :)))Kız valla çok özledikdi haaa

      Sil
    3. Ah annemm nasıl üzüldüm bak sarmalar, çikolatalar kalmış benim yüzümden. Allah beni ne bilirse öyle yapsın, bir daha bu kadar uzaklaşırmıyım? tövbeeee

      Sil
    4. Yaaa Mevlüde sen beni öldürüyorsun,(gülmekten yani ,yanlış anlaşılmasın )çok tatlısın yaa,demek Müge Anlı'ya başvuracaktın :)))

      Sil
    5. Hocam benim, gülmekten iki gözümden yaş geldi. Bu Mevlüdem tam komedyen olacak kadın. Çıkıp sahneye stand up yapsın, milleti öldürür güldürmekten. Nerden buluyor böyle cümleleri alem valla.Çok tatlı yaaaa

      Sil
  3. Hoş geldin Fundaa,özlettin kendini..Maşallah diyelim de nazar değmesin ayrıca...Ne güzel ,zorlu işler yapmışsın,mavi elbisen çok detaylı görünüyor,rengi çok güzel,güzel yakışmış,diğeri de çok hoş...Ellerine sağlık,...Artık görmek isteriz seni Funda Hanımm :)) sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk hocam hemde çok hoşbuldum. Sağolun varolun. Tamam Allah nasip ederse daha karabatak gibi bir çık ortaya bir görün yok. Çok öpüyorum.

      Sil
  4. Hoşgeldin hayatım sahalara dönmene çok sevindim alışmış olduğumuz blog arkadaşlarımızı gözlerimiz arıyor inan.
    Cicilerine hayran kaldım sana çokk yakışmış , hatta yazılı metinleri okumadan ilk resimlerine bakıyorken maşallah diye içimden geçirdim ki o ne!!! nazara gelmişin bunlar ilk ve son olsun inşallah ..geç vakitte yazıyorum ve iyi geceler diliyorum cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ayselim. Hoşbulduk canım. Güzel yorumun için çokkk sağolasın arkadaşım. Elbisenin şanssızlığı ne diyelim. Sağlık olsun.

      Sil
  5. Nazardır o nazar allah korumuş yanmamışsınız boşverin olan elbiseye olsun size birşey olmamış ya... Ama elbiseye ben de bayıldım renk size çok yakışmış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok çok şükür bana birşey olmadı, elbiseme içim yandı biraz. Sonrada amannn dedim yine dikerim sağlığım iyi olsun inşallah. Güzel bakışın için çok teşekkür ederim, sağolasın.

      Sil
  6. Nazarlara gelmişsin Fundacığım,çok çok şık ve güzel olmuşsun,çörek otu falan yak evde.Üzücü şeyler olmuş ama sen iyisin ya boşver,ya sen de yansaydın?Elbisene bir formül bulursun sen nasılsa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız o kadar da Nas, Felak, Ayetel kürsi okudum, totomu kaşıdım (annem öyle yap dedi) olacak olan oluyor önüne geçilmiyor. Allah can sağlığı versin, giden elbise olsun ne diyelim. Çok şükür iyiyim. özlemişim vallahi hepinizi. Çooook öptüm. Sağolasın.

      Sil
    2. Hahahahaa,Allaam yaaa,aynı bensin sen yahu,töbe töbeeee,hastanede mi ayırdılar acaba bizi :)))

      Sil
    3. Hahahah hayyyyt biraz daha kastırırsak kardeş çıkabiliriz. Aynı dönemin çocuklarıyız abiii.

      Sil
  7. Hoş geldiniz! Daha dün dikiş dikerken aklıma geldiniz, nerelerde acaba dedim. Çok güzel şeyler dikmişsiniz, ellerinize sağlık, e' tabi nazar da değmiş bol bol :) Elbiseniz çok güzel olmuş, ben de dikecektim sonra yakası zorlar diye vazgeçmiştim ama sizi görünce çok özendim, çok yakışmış maşallah! Merak edenlere elbisenin adını verelim: Burda 11/2014 #122. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akla gelmek ve merak edilmek ne kadar güzel bir duygu çok teşekkür ederim Begümcüm. Güzel yorumun içın ayrıca teşekkür ederim, bu modeli özellikle sen mutlaka dikmelisin çünkü kuğu gibi fiziğine çok yakışır vallahi. Eminim benden çok daha güzel taşırsın.Ayrıca model numarasınıda verdiğin için sağol. Ay yaşlanıyorum galiba unuttum yazmayı. Çok öpüyorum.

      Sil
  8. Nasıl göz varmış insanlarda nazarın böylesii. Çok güzel gözüküyorsunuz maşallah demeyi eksik etmemelii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazarmı talihsizlikmi bilemedim. Artık sağlık olsun. Yorumunuz harika, çok tatlısınız. Teşekkürler.

      Sil
  9. Ya siz bizi niye bu güzelliklerden mahrum ediyorsunuz. Lütfen bu kadar ara vermeyin. Ozletmeyin bu kadar. Nasıl profesyonel olmuş saten krep elbiseniz. Tek kelimeyle bayıldım. Ellerinize sağlık. Lütfen daha çok yazı paylaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün buraya yorumumu yazmıştım ama bugün göremiyorum, hayırdır inşallah. Çok teşekkür ederim canım Nilgün hanımcım. Her zamanki gibi zarif yorumunuza çok memnun oldum. İnşallah bir daha bu kadar ayrı kalmam. Çok öpüyorum, sevgilerimle.

      Sil
  10. Nazar değiyor sana, arkadaşım ! Hem güzel he marifetli olunca diğer hatunlar kim bilir nasıl bakıyorlar. Şükürler olsun ki sana bir şey olmamış, okut kendini okut :))
    Yukarıda gördüm, bir sürü dua okuyup gitmişsin, onlar seni korumuş gene de, cana geleceğine mala gelmiş. Hasıl gözmüş onlardaki artık!! O hatunları bulup Suriye'ye götürüp İŞİD lilere baktırsınlar, dünya bir beladan kurtulsun.
    Neyse Funda'cığım, sen üretime devam et, harika işler çıkartıyorsun.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha bayıldım yoruma. İsid kısmında koptum artık. Allahım ne tatlı bir yorum bu. Çok teşekkür ederim. Buradan kocaman bir sarılıyorum ve öpüyorum.

      Sil
  11. Ayyy vallahi nazar değmiş arkadaşım. İnan yeşil elbise çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Siyah pantolon bluz da bir o kadar güzel olmuş. Bence dışarı çıkmadan önce kendinize bir okuyun, kem gözlerden sakının:=) Çünkü ben de eğer diktiğim bir şeyi giydiğimde her seferinde korkuyorum başıma ne gelecek diye! Ne de olsa becerikli insanlarız. Millet daha bir düğme dikemezken biz neler dikiyoruz:=) Sevgilerle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım çok teşekkür ederim. Aslında hep okurum. Çocuklarıma, gece yatmadan önce, evden çıkarken, kapımı kitlerken. Belki bu sayede daha büyük bir şey olmadı. Talihsizlik diyelim. Allah cümlemizi nazarlardan korusun. Çok öpüyorum.

      Sil
  12. Üzülmeyin Funda hanım, nazarlar çıkmış işte Allah beterinden korusun, sağlık olsun siz daha güzellerini dikersiniz. Diktiklerinizin hepsi çok güzel ellerinize sağlık. Buralarda göremeyince instagramdan takipteyim, orada gördüğümüz güzelliklerin detaylarını merakla bekliyorum. :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Hande hanımcım. Yine dikerim doğru söylüyorsunuz sağlık olsun. Bloğumla aramda biraz kopukluk oldu. Şimdi silkelendim, burdayım inşalah. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
    2. Amin Hande hanımcım. Yine dikerim doğru söylüyorsunuz sağlık olsun. Bloğumla aramda biraz kopukluk oldu. Şimdi silkelendim, burdayım inşalah. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
  13. üstteki elbise çok şık olmuş bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke öylede kalabilseydi. O elbisenin başına geldi ya gelenler Özlem hanım. Bende çok sevmiştim zavallıyı. Çok öpüyorum.

      Sil
    2. Keşke öylede kalabilseydi. O elbisenin başına geldi ya gelenler Özlem hanım. Bende çok sevmiştim zavallıyı. Çok öpüyorum.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.