12 Mayıs 2015 Salı

BU ARALAR NELER YAPTIM?

Merhaba sevgili arkadaşlarım. Bu aralar gelmeye devam eden siparişlerimle boğuşuyorum. İşte bitenler.

İlk siparişim krep kumaştan bir kokteyl elbisesi, göğüsten kesik. Üzerindeki taşlı kısım metreyle satılan aksesuvarlardan.

 İkinci sipariş. Sünnet kınası için bir arkadaşıma diktim. İncecik bedenine rağmen siyah diye tutturdu. Nuh dedi peygamber demedi, canlı renk istemedi.


Elbisenin arkasındaki isim etiketim benim havam oluyor.


Bu arada etiketlerimi Yekta Etiket Tuğba hanım yaptı. Çok tatlı, samimi, sipariş gönderiminde hızlı bir bayan. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok memnun kaldım. Bugün 2 elbise siparişi daha aldım. Tamda sünnet, düğün mevsimi. Sürekli sipariş geliyor. Allah utandırmadan teslim etmeyi nasip etsin. Siparişlerimi bitireyim kendime sipariş vericem. Sevgiyle kalın.

24 yorum:

  1. Funda Hanımcım, siparişlerin bereketli olsun. Hakikaten çok şık olmuş iki elbise de. Etiketlerin havası desen ayrıca kalite katıyor. Devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nurten hanımcığım. Sipariş çalışmak biraz zor. İnsanın biraz hayatını kısıtlıyor. Bakalım kısmet. Sevgilerimle.

      Sil
  2. Ellerine sağlık Fundacım,etiketlerin de çok güzel olmuş,kolaylıklar diliyorum sana ,bol siparişler diliyorum ayrıca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşlarımı kıramadım başladım ama hayırlısı diyorum. Allahtan onlarda anlayışlı insanlar acele ettirmiyorlar. Öpüyorum.

      Sil
  3. Hem elbiselere hemde etiketlerine bayildim. Becerikli hatunsun vesselam, Allah utandirmasin hayatim bol siparislerin olsun. Yalniz etiketin basindaki makinaya ayri hasta oldum. Bendemi etiket bastirsam acaba? Cok gaza getirdi o makina beni:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Mevlüdeciğim. Sağolasın.Amin inşallah her siparişi alnımın akıyla teslim ederim. Etiket konusunu şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka bastırmalısın. Diktiğin kıyafetin üzerinde adını görmek çok güzel bir duygu. Bir an önce gaza gel bacım. Çok öpüyorum.

      Sil
  4. Funda Hanımcım Etiketler çok havalı ve çok güzel bol dikişli bereketli olmalarını dilerim

    sevgiler selamlar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar Cemile hanımcığım. Amin çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. çok şık olmuşlar, ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  6. Bol kazançlı hayırlı müşterileriniz olsun rabbim utandırmasın. İlk baştaki elbiseye bayıldım ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  7. Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Etiketleriniz çok güzel olmuş, diktikleriniz başkalarının üzerinde görmek çok güzel bir his değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ewet kesinlikle harika bir duygu. Bol dikkat titizlik gerektiren bir şey ama sonuç harika. Sevgiler.

      Sil
    2. Ewet kesinlikle harika bir duygu. Bol dikkat titizlik gerektiren bir şey ama sonuç harika. Sevgiler.

      Sil
  10. AAA ben de bu etiketlerden yaptırmak istiyordum. Yekta etikete ben de ulaşayım. Funda hanım çok havalsınız yani ; etiketler falan. Markalaşmayı benden önce başarmışsınız. Siparişleriniz bol olsun, ne güzel: Yakışır! Ben de şu sıralar eski öğrecime prenses kıyafeti dikiyorum ona yetişsin bari etiketim havalı olur hem:) Ya bir etek tasarladım. Faydalı model belgesini almak istiyroum en az 800 tl ye mal olurmuş. Ne yapıcam ben akıl verin:)

    YanıtlaSil
  11. Ayyy aman efendim teveccühünüz. Rica ederim. Bizimkisi küçük bir reklam. Şaka bir yana tavsiye ederim, verdiği mutluluk paha biçilmez. Evet prenses hanımın elbisesinde bir prensesin etiketi olmalı. :)) Bana bu konuda danıştığınız için teşekkür ederim. Naçizane fikrim alın bu belgeyi derim. Tasarımlarınız gerçekten çok güzel, her an biri kapıverir. Aslında bu belgeyle belki bu hobiyi ticarete çevirirsiniz. Olurmu olur. Eğer sizin de böyle bir niyetiniz varsa deneyin.Sonuna kadar sizi destekliyorum. Belki biraz fiyatı tuzlu olabilir ama sonra önünüze farklı kapılar aralanabilir. Başarılar sizinle olsun, olacakda. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yekta etikete ben de bugün mail attım. ben sembolumu gönderdim hazırlardan beğenemedim ama olmazsa birini seçicem. Siz en güzelini seçmişsiniz bana bırakmamışsınız. Belgeyi de kafaya koydum. Bi kumar oynıycam bu işte diyorum. Belki kaybedicem belki kazanıcam bilemiyorum. Hayırlısı her şeyin...

      Sil
    2. Sizden de böyle bir cevap beklenirdi. Böyle bir karar vermenize çok sevindim. Eminim çok güzel ve yoğun günler sizi bekliyor olacak. Hadi gösterin kendinizi.Şansınız bol olsun. Etiketleriniz ve belgeniz bol şans getirsin size. Sevgilerimle.

      Sil
  12. Çok güzel olmuşlar, ellerinize sağlık. E' tabi ustasınız siz, dikersiniz her gün bir sipariş :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Begüm hanımcığım. Çok naziksiniz. Usta olmak için bir kaç fırın ekmek yemem gerekiyor. Sevgilerimle.

      Sil
  13. Öncelikle ALLAH kolaylk versinn gercektn sipariş almak çok zor birsey, insan korkuyor bir aksilik olur beğenmezler diye. en basit kıyafette bile endişe ediyorum.
    çok güzel çalışmalar bunlar ; çok beğendim.
    Ve etiketlerrrrr muhteşem! çok havalı

    YanıtlaSil
  14. Ewet ama iyi bir iş çıkınca, beğenilince deymeyin keyfime. Allah utandırmasın. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.