1 Nisan 2015 Çarşamba

YOL KIYAFETİM

Sevgili Arkadaşlarım daha önce bahsetmiştim. Yarın kısmetse Tokat'a gidiyoruz. Kızımın voleybol yarı final maçları var. Tabiki yeni diktiklerimi orada giyeceğim. Ama birde şöyle rahat bir yol kıyafeti dikeyim dedim. Elimde kalan kırmızı kumaşımı değerlendirdim.


                     İyiki bu ince trikoları almışım. Şimdi baharda çok rahat giyebileceğim.



Modelimiz yine bu aralar fazlaca taktığım 2013/7 130 nolu kalıpla ortaya çıktı. bu sefer omuzlarına roba ekledim. Tabiki deri ve spor havasını tamamlamak içinde minik cepler ilave ettim. 


Siyah kot pantolonumla giyip kombinledim. Yolculuk esnasında rahat kullanabileceğim bir üst oldu.



Gecenin bir yarısı Nisan ayı Burdasını incelerken bu etek gözüme takıldı. Yine elimde son bir eteklik süet kumaşım vardı. Denemek için kalıbı çıkardım ve kumaşı biçtim. İğnelerle manken üzerine tutturdum. Tokat dönüşü kısmetse dikip kombinleyeceğim. Anlatımlı olarak yayınlayacağım. Yeni başlayan arkadaşlarımıza biraz karışık gelebilir. Yazlık kumaşlarla dikilebilecek harika bir etek. Şimdilik benden bu kadar, sağlıcakla kalın. Bir hafta sonra görüşmek üzere hoşçakalın.


SEVGİLERİMLE...

22 yorum:

  1. Merhaba Funda Hanımcığım... O kadar güzel şeyler dikmişsiniz ki ellerinize sağlık bayıldım bayıldım...Ben henüz dikiş dikmeye yeni başladım.. blokları gezerken en ilgimi çeken sizinki oldu...Ama sizden haddim olmayarak bir ricada bulunmak isterim... Fotolarınızı çekerken ışığı makinenin arkasına alarak çekerseniz yani pencereye sırtınızı vererek değil de fotoyu çeken pencereye sırtını verse diktiğiniz güzellikleri daha net görebiliriz.. Alelade şeyler değil çünkü çok güzel şeyler dikiyorsunuz maaşallah. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bloğuma hoşgeldiniz. Beğeniniz için çok teşekkür ederim. Işık konusundaki uyarılarınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha dikkat ederim. Fotoğraf çekme konusunda eğitimli olmadığımız için daha çok farklı pozlar yaratmaya çalışıyoruz, tabi bu arada ışık faktörünü unutuyoruz. Dikiş çalışmalarınızda size de başarılar dilerim ve her zaman beklerim. Sevgilerimle.

      Sil
  2. Yaşasın dikiş dikebilmeeekkk:):):)İnsan dikebilince yol kıyafeti bile dikebiliyor:):):)Hayırlı yolculuklar:)
    http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, dikiş dikmeyi bildiğim için çok mutluyum. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi takip ediyorum. Sevgilerimle.

      Sil
  3. Cok chic olmussun hayatim, ellerine saglik, Kizina ve takimina basarilar diliyorum butun kalbimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok tatlısın Mevlüdeciğim, sağolasın. Çok öpüyorum.

      Sil
  4. Bluze de bayıldım eteğe de ellerinize sağlık kızınızın takımına da başarılar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycan hanımcığım inşallah yine başarılı olurlar. Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Öpüyorum.

      Sil
  5. Yerim ben sizin yol kiyafetinizi şıkır şıkır. Öncelikle kızınıza başarılar. Başarılı annenin başarılı kızı olur zaten şüphe götürmez;) Bluz çok şık olmuş. Elleriniz dert görmesin. Eteği de merak etmiyor değilim. Gözüme kestirdim çünkü modeli çok güzel görünüyor. Sevgiler ve başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo bu yorum beni 12 den vurdu. Her zamanki içten, samimi yorumunuza bir tane daha eklediniz. inşallah çocuklarımızın başarıları daim olsun. Güzel bakan gözlerinize sağlık. Çok öpüyorum.

      Sil
  6. Ellerinize sağlık ve gene kırmızı :) Etek de çok rahat ve kullanışlı olacak gibi duruyor. İyi yolculuklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begüm hanım bende arada böyle takıntılar oluyor herhalde. Bir yeşile takıyorum,bir kırmızıya. Bilemedim bendeki bu halleri. Etek de rahat olursa yazlık olarakta bir kaç tane dikeceğim galiba. Sevgiler.

      Sil
  7. Kırmızı çok yakışmış ellerinize sağlık...Kızınıza ve takımına başarılar sizede iyi seyirler... Hayırlı yolculuklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah diyorum. Çok öpüyorum,sevgilerimle.

      Sil
  8. Ellerinize sağlık.Rahat ama bir o kadar şık giderim diyorsunuz yollara..Çok beğendin.Kızınıza da başarılar dilerim...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylede bir artistliğim var Neslihan hanımcığım şım şıkırdak olmam lazım genlerimde bi kokoşluk var ama bilemedim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

      Sil
  9. Yolculukta bile ortalık yıkılacak, desenize. Trikonuz kaliteliymiş, çok güzel duruyor. Birkaç deri parçası ama yerli yerinde olunca şık ve spor bir kıyafet çıkmış ortaya. Ellerinize sağlık.
    Kızınıza başarılar dilerim ! Gerçi böyle çalışkan ve başarılı annenin kızı da kesin başarılı olur.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Wuuuww bayıldım yoruma, teşekkür ederim çok incesiniz. Kocaman sevgilerimleee

    YanıtlaSil
  11. Günaydınn,nerelerdesin Fundaaa,özlettin kendini :))) eteği daha yeni gördüm,ben de çok beğenmiştim,senin yaptığını görünce de sevindim,daha bitiirmemişsin,diğeriyle benzer mi nasıl yorumlarını bekliyorum,bu tarz etekleri ben de çok seviyorum :)) sevgilerimle öpüyorum seni :))

    YanıtlaSil
  12. Hocam az kaldı, birkaç sipariş almıştım, hatırını kıramadığım arkadaşlarımdan. O yüzden uzak kaldım biraz. Alakanız için çok teşekkür ederim. Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  13. Nerelerdesiniz. Bir gittiniz, pir gittiniz. özledik. hadi çabuk olun bekliyoruz. sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geliyorum, geliyorum Nilgün hanımcığım. Gelir gelmez siparişlere boğuldum. Hiç sipariş olayına bulaşmazken hatırını kıramadıklarım olunca iş değişti. Birde bunlar çocuklar için olunca hayır diyemedim. İlginiz için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.