30 Nisan 2015 Perşembe

SİPARİŞLERİM

Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda kendime hiçbir şey dikemez oldum. Nedenine gelince, bu aralar  pek çok sipariş aldım.



 Japon erkek çocuk kostümüm beğenilince, aynı okuldan birde hintli erkek çocuk kıyafeti siparişi geldi.
Beyaz saten kumaştan üstünü, likralı pamuklu kumaştan da altını diktim. Kenarlarını sırmalarla süsledim. Pantolon kumaşından birde beline kemer yaptım. Şapka biraz uğraştırdı. Hintlilerin o çok sararark oluşturdukları şapkayı ben bu şekilde tasarladım. Sırma kurdele ile süsledim.


                                                Bu sevimli minik kıyafetini çok beğenmiş.

Sonra kendime yukarıda gördüğünüz plaj çantasını diktim. Üzerine keçeyle palmiye güneş ve yelkenli yaptım. İçine kapitone koydum ve astarla temizledim. 
Arkadaşlarım tarafından çok beğenildi ve birçok sipariş aldım. 


                                          

Sonra simli pembe bir kumaştan çanta yapmak istedim. Üzerine payetli kumaştan kalp kestim ve keçeyle yaptığım çiçeği üzerine kondurdum. Arkadaşlarım bu sefer değişik tasarımlarımı görüp başka siparişlerde vermek istediler. Bende kolları sıvadım ve matruşka bebeli bir çanta yapmaya karar verdim.




Evdeki pazen kumaşlarım, keçelerim ve su taşı malzemelerimle bu çanta ortaya çıkacak.


Birde daha önce yeşil kaşe yeleğimin üzerine uyguladığım bu hatunu ve ayakkabısını birde plaj çantasına uygulayıp, şöyle bir plaj sallansın istedim. Bu çantaların yapım aşamaları devam ediyor. Bitmiş hallerinide resimlerim. Aklımda daha çok farklı fikirler var. Yaptıkça yayınlamak istiyorum. Sipariş almak şimdiye kadar hiç düşünmediğim bir şeydi. Ama yakın çevremden talep ve destek çok olunca hadi Funda bir dene dedim. Galiba oldu. Bu arada kendime birşeyler dikemiyorum tabi. Sağlık olsun, en yakın zamanda dikmeye çalışacağım.  Tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.

SEVGİLERİMLE





17 yorum:

  1. gercekten cocuk kaftan taakımına bayıldım cantada bır harıka olmus ellerıne saglık benım becerıklı marıfetlı arkadasım tebrıkler elazıgdan sevgılerr

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gülenciğim bu içten, bu samimi yorumun için çok teşekkür ederim. İçimi ısıttın. Sevgilerin en büyüğü benden sana olsun. Çok öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  3. Oooooooo ben bir cocuk mantosuyla ugrasirken sizin boyle cosmaniz dogrumu ama yaaa??? :(((
    Bizede yaz gelsinnn, yollayin gunesimi geri:))
    Cantalar cok guzel olmus, plajlar sayende senlenecek bu yaz.
    Ay hintliyi yerim ben:) Ellerine saglik Funda'cigim ne kadar guzel olmus...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevlüde sevgili bacım güneşi geri verirsek biz ne yapıcaz acaba. Zaten bir var bir yok. Bi rahat bırak güneşimizi aaaaaa :)))
      Bu arada o güzel beğenilerin için kooocccaaaamannn öpüyorum. Çok sağolasın canım.

      Sil
    2. Aman iyi tamam yaa, gunes sizde kalsin. Zaten biz yagmur rekorumuzu egale edecegiz, araliksiz 29 gunde kalmistik:)) Bende artik gelince faydalanirim. (Ona izin var degil mi? :)

      Sil
    3. Yok yok ben üzüldüm şimdi hem orada faydalan, hemde buraya gelince. Hemen gönderiyorum. Senin olsun. Bu ne yağmur kardeşim.

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzel olmuş ama hintli kostümü bi harika.Ellerinize sağlık Funda Hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim. Güzel bakan gözlerinize sağlık.

      Sil
  5. Çok temiz bir işçilik olmuş. Kostüm bir harika. Beğenilmeyecek gibi değil. Ufaklığın mutluluğu yüzünden belli. Plaj çantaları da tam benlik kokoşluğuma uygun:) Çok güzel ollmuşlar hele de pembe olanına bayıldım. Coşmuşunuz daha ne olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün hanımcığım bu minik yavruların işi o kadar hızlı ve rahat bittiki bir kere bile sökmeden bitirdim. Kostümü giydiklerinde annenin ve yavrusunun yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilmez. 23 Nisana iki gün kala kostümler bitti. O kadar çok dua ettilerki daha bir insan ne ister. Güzel yorumunuza bende mutlu olup, gülümsedim. Sizde hep gülün inşallah.

      Sil
  6. Çok güzel şeyler dikmiş etmişsiniz, ellerinize sağlık ama kendinizi de boşlamayın ;)

    YanıtlaSil
  7. Valla arka arkaya geliyor siparişler, bakalım işin içinden çıkabilecekmiyiz. İnşallah kendimede zaman bulmaya çalışıcam. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Valla arka arkaya geliyor siparişler, bakalım işin içinden çıkabilecekmiyiz. İnşallah kendimede zaman bulmaya çalışıcam. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Aaaa ben bunları daha yeni görüyorum,çok çok güzel işler yapmışsın ellerine sağlık ve senin adına çook sevindim canım,öyle zevkli ve temiz çalışmışsın ki sipariş verilmez mi :)) bol olsun işlerin ,kolaylıklar diliyorum :)) Öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin hocam çok sağolun. İnşallah allah herkesin gönlüne göre versin. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Çok öpüyorum.

      Sil
  10. Su taşından deniz dalgalarına bayıldımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son anda aklıma geldi hocam teşekkür ederim.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.