22 Ocak 2015 Perşembe

ETKİNLİK -2- YELEĞİM BİTTİ (KOKOŞ YELEK)

Selam Arkadaşlar. Diktim Diktim Giydim bloğu tarafından düzenlenen etkinlik için üzerinde çalıştığım 2. yeleğim de bitti. Adını Kokoş Yeleğim koydum.


Pazen Yeleğimin kalıbını kullandım. Kumaşım kaşe. Üzerindeki şapkalı kızı netten buldum. Ayakkabı modeli ise herhangi bir ayakkabı sitesine girdim. Yazıcıdan ayakkabının modelini çıkardım, keçelerle süsledim. Evde taşlarım vardı, en son onları diktim.


 Keçe çalışmak çok zevkli ama çok ayrıntılı, her detay ayrı ayrı işlendiği için uzun sürüyor.







    Dün astarı aldım ve içini de astarladım. İlgilenenler için kalıp bilgisi: Burda 2006/9 128 nolu     model. Eski Burda dergileri benim içinde çok değer taşıyor. Güzel kalıplar oluyor. Bir modeli de nihayetlendirdik. Sıradaki etkinliğe hazırlanalım.

                                                               SEVGİLERİMLE...

29 yorum:

  1. Bayıldım ,ne güzel işlemişsiniz ,desenleri de çok hoş buldum.Sarı ,mor,pembe,taşlar hepsi şahane..Siz de benim hiç aklımda olmayan bir şeyi yaptınız.Ben işte bunu seviyorum hepimiz ayrı yorum katıyoruz,benimsel bloğundaki arkadaşla aynı kalıbı çalışıp bambaşka tarzlar ortaya koymuşuz birbirimizden habersiz,bundan daha güzel bir şey olabilir mi..Astar çalışmanız da çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık,kokoş hanımla mutluluk diliyorum size :)) Sevgilerr

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim hocam. Ne kadar uğraşsam da sizin kadar cıvıl cıvıl renkleri bir araya getiremem diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi insanın bloglar sayesinde ufku genişliyor. Yaşasın dikiş, yaşasın yeni arkadaşlıklar. Ben yeleğimin fotoğraflarını size gönderdim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda hanimcim etkinligime davetlisiniz. Az sonra

      Sil
  3. Gerçekten çok şık ve güzel olmuş ellerinize sağlık çok beğendim. En azından farklı bir çalışma klasiklikten çıkmış güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuş. Yeleğin rengine bayıldım.Renkler konusunda ben de tutucuyum sanırım.Bir türlü elim siyah beyaz krem dışında renklere gitmiyor.Güzel bir pembe giyebilmeyi çok isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bende bütün renkleri seviyorum. Daha ruhum aydınlanıyor, değişim iyi geliyor sanki. Pembe rengi bir an önce deneyin bence, kırın zincirleri :)

      Sil
  5. OOO Funda hanımcım siz işi iyice ilerletmişsiniz. Tasarım harika. üzerine işlediklerinizin şablonu varmıydı yoksa kendiniz mi çizerek yaptınız. çok yakışmış iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkür ederim. Daha yeni başladık aslında, daha başka projelerim de var. Şapkalı bayanın şablonunu netten buldum. Ayakkabı şablonu istediğim gibi bulamadım. Bir ayakkabı sitesine girdim. Abiye bir bayan ayakkabısını yazıcıdan çıktısını aldım. Her parçayı ayrı ayrı keserek işledim. Hatta ayakkabının platform kısmındaki leopar desenli parça keçe değil. Daha önce Migrostan aldığım leopar desenli el bezini kullandım. Zaten oda keçe benzeri bir şeydi. Beğendiğinize sevindim.

      Sil
  6. Teşekkür ederim, Server hanım.

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten kokoş bir yelek, ellerinize sağlık :) Ben de yeleğimi bitirdim, bir ara fotoğraflayıp yazacağım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Evet artist yeleği de diyebiliriz.:) Çoğunluk yelek çalışmalarını bitirdi sanırım. Hadi yayınlayın merak ettim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. Ayyyyy çok teşekkür ederim Hülya hanım. Hoş Geldiniz.

      Sil
  10. Gerçekten harika ve farklı bir yelek olmuş, renklerin uyumuna, keçenin işlenişine bayıldım. Ellerinize sağlık Funda Hanım :)

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Şimdi etek etkinliği için, otantik, yine keçe çalışmaları olan bir etek hayal ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desenize yine farklı ve güzel bir şey çıkacak ortaya, kolaylıklar dilerim size:)

      Sil
  12. Ayyy teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  13. Ayyy teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  14. Maşallah SubhanAllah . Elinize emeğinize sağlık. Ön izlemesinden belliydi böyle harika bir şey olacağı . Hayal gücünüz yerleştirmeleriniz renk uyumu mükemmel. Bence dikiş dünyasına kes biç birleştire yeni bir bakış açısı oluşturdunuz. Sizede çok yakışmış. Güle güle kullanın çok sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumlarınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır. Beğendiğinize çok sevindim. Çok öpüyorum, sevgilerimle.

      Sil
  15. Çok güzel olmuşş.
    sanırım bende bu blog etkinliklerine katılıcam çok güzek işler çıkartıyor bütün etkinlik üyeleri :)) emeğinize sağlık
    Bende bloğuma beklerim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Hoş geldiniz. Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bence de etkinliklere katılmalısınız.Gerçekten eğlenceli oluyor. Hemen ziyaretinize geliyorum.

    YanıtlaSil
  17. Ellerinize sağlık, güle güle giyinin bu tatlı kokoş yeleği :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Begüm hanım. "Tatlı Kokoş Yelek" ismi daha da bir güzel geldi kulağıma. :)

      Sil
  18. Yanıtlar
    1. Ah benim canım anacığım, teşekkür ederim.

      Sil
  19. Yine döktürmüssünüz Funda hanım harika olmuş yelekleriniz ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  20. Çok teşekkür ederim. beğendiğiniz için sağolun.

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.