17 Şubat 2015 Salı

ETKİNLİK ETEĞİM -2- ve KIZIMIN VE BENİM SEVİNÇLİ GÜNÜMÜZ

Merhaba sevgili arkadaşlarım. Karlı, soğuk ama benim için olağanüstü güzel bir gün. Nedeni ise kızımında oynadığı voleybol takımının İstanbul içi 250 ortaokul arasında yapılan karşılaşmalarda ilk 6 da yer almaları. Bugün bir hayli çekişmeli maçı aldılar ve Antalyaya gitmeye hak kazandılar. Tabiki sevinçden havalara uçtuk. Bu dünyada çocuğunun başarısına şahit olmak, onun çarpan yüreğine destek olmak kadar güzel bir duygu olamaz. Bundan sonraki maçlarındada başarılı olurlar inşallah. Hepimizin  yavrularının başarı dolu günlerini görmek kısmet olsun inşallah.
     Bu arada etkinlik eteğim 2 de sona erdi.




 2. Etkinlik eteğim scuba, dantel ve deri kumaş üçlüsünden oluşuyor. Model 2014 Aralık ayı 115 nolu etek. Dergide jakar kumaş kullanmışlar ama ben değişiklik olsun ve günlük kullanıma uygun olsun diye diğer kumaşları tercih ettim. Önce kırmızı kazağım ve paralı kolyemle kombinledim.



  Kalıp üzerinde bir takım oynamalar yaptım. Öncelikle bir beden küçük kalıp çıkardım, çünkü ana beden scuba kumaştan olacağı ve esneyeceği için böyle olmalıydı. Boyunu kendime uygun olarak ayarladım. Deri ve dantel katları da yeni boya uygun oranda eşitledim. Etek ucundaki kalem etek girintisini yan dikişten 1,5 cm dışa çıkarak düzledim. Ön sol parçada yırtmaç vardı, ben kullanmadım. Arka etekde iki parçadan oluşuyordu, sol yan arka etek parçasını iptal ettim. 



Eteğimde dantel ve deri parça olduğu için birde dantel bluz ve deri yelekle kombinlemeyi denedim. Böylede değişik bir kombin olmuş oldu.


                                        HERKESE ÇOK AMA ÇOK MUTLU GÜNLER DİLİYORUM.

                                                                           SEVGİLERİMLE...








11 yorum:

  1. eline sağlık çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Kızınız için çok sevindim. Daha nice başarılara imza attarlar İnşaAllah. Eteğiniz çok orjinal değişik bir parça oldu. Çok yakıştı size. Gardorabınızda kimseyle pişti olmazsınız:)) hepsi harika parçalar. Güle güle kullanın. Siz etkinliği bitirdiniz. Darısı bizim başımıza. :)) çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Şebnem hanımcığım. Güzel yüreğinize sağlık. Hepimiz evlatlaŕımızdan iyi günler görelim inşallah. Eteğimi beğendiğiniz için ayrıca çok sağolun. Sevgilerimle.😄

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık efendim, ben kırmızı kazaklı kombini daha çok sevdim. Kızınızı da kutluyorum, umarım bu maceranın sonu birincilik olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim çok naziksiniz. Bende kırmızıyı daha çok beğendim, hatta dantel bluzlu resmi kaldırasım geldi. Kızım için bulunduğunuz güzel dileklere yürekten katılıyor ve dua ediyorum. İnşallah diyorum. Sevgilerimle...

      Sil
  5. etek çok havalı. kızınızı da tebrik ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum ve çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  6. Ellerinize sağlık! Kızınızı da sizi de tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Ben bunu nasıl kaçırmışım. Yine harikalar yaratmışsınız. nasıl güzel dikmişsiniz. bittim. kızınız için de çok sevindim inşallah tüm maçları kazanırlar. harika bir başarı. insan çocuklarının başarılarıyla sanki ömrü uzuyor değil mi? Allahım evlatlarımızın acısını göstermesin hiç. öpüyorum sizi ve kzınızı. sevgiler benden:)

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.