17 Ocak 2015 Cumartesi

ETKİNLİK YELEĞİ 1

Merhaba,  Sevgili arkadaşlar. Hastalıkla  boğuşarak geçirdiğim kabus bir haftadan sonra dün biraz daha iyi hissettim ve yarım kalan yeleğime döndüm. Şimdiye kadar ikincisinin bile bitmesi gerekiyordu ama araya hastalık girince uzadı. Allah devasız dert vermesin, buna şükür, geçti gitti.









Bu ilk yeleğim pazen kumaştan, keçe ile süslemeler yapıyorum. Kumaşın içindeki lalelerden esinlenerek sırt kısmına büyük bir lale yaptım. Daha küçüğü ön bedende var. Kenarlara uygun renkle sutaşı geçtim. İkinci yeleğim kaşeden olacak. Onun süslemesi daha farklı. İlki otantik, ikincisi feminen bir yelek olacak inşallah.






                                                  SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM.

14 yorum:

  1. Ah canım benim. Çok geçmiş olsun. Hergün görmeye alışınca yazmadığında merak etmiştim. Projen harika gözüküyor. Bitmişini sabırsızlıkla bekliyorum. Tekrar çok geçmiş olsun. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, bu sıcacık yorumunuz için. Şimdi daha iyiyim. Bende uzak kaldığıma üzüldüm. İnşallah acısını çıkarırım. Yelekleri bitirmeye çabalıyorum. Güzel ilginiz için ben tekrar teşekkür ederim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Funda Hanımcığım çok geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize,(nazar değmesin size..) Ama sarı lale görür görmez büyüledi beni,inanın sımsıcak bir enerji yaydı yüzüme,elinize sağlık,siz iyi olun,bir de güzel giyinir,güzel güzel pozlar verirsiniz,. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun hocam.Güzel bakan gözlerin nazarı değmez. Yeleğimi beğendiğinize çok sevindim. Güzel yorumunuzla moral buldum. Eksik olmayın. Sevgilerimle.

      Sil
  4. Harika yaaa ellerinize sağlık süper fikir üzeriniz de görmek istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biter bitmez kombinleyeceğim Aycan hanım, teşekkürler.

      Sil
  5. Allahım Allahım ne güzel bir yelek, ne gü
    zel bir işçilik. O üzerinden olan el dikişi bu kadar mı güzel olur , bu kadar mı muntazam durur. Elinize sağlık. Büyük geçmiş olsun canım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün hanımcığım, bu güzel yorumlarla kendimi demir gibi hissetmeye başladım. Güzel bakan gözlerinize sağlık. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  6. Geçmiş olsun Funda Hanım :( Yeleğiniz güzel oluyor, lale çok hoş. İyileştiyseniz hadi bitirin yeleği :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Gaza geldim, çırpınıyorum bitirmek için. Sevgilerimle.

      Sil
  7. Ne hoş bir yelek olucak etnik otantik,güle güle giyin

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Pazen biraz gözden ırak kaldı ama ne güzel kumaştır aslında. Hem sıcacıktır hem de kendine has desenleri vardır. Sizin yeleğin son halini de merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Pazen gerçekten çok güzel ve sağlıklı bir kumaş. Ama birçok insan hala anneanne yada babaanne kumaşı olarak görüyor. Oysaki pazen bizim özümüz, geleneğimiz. Günün modasına uygun modernize edildiğinde bana göre süper duruyor. Yeleğim yarına hazıır inşallah. Sevgiler.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.