21 Aralık 2014 Pazar

Yeni aldığım güzeller

Merhabalar, mutlu, huzurlu, sıcacık bir pazar günü yaşamanızı dilerim. Son yaptığım kumaş alış verişinde bu güzelleri aldım.



Bu kadar dikiş dikiyorum ve dolabımda siyah bir elbisemin olmadığını farkettim ve şok oldum. Derhal siyah elastik bir kumaş aldım tabiki. Siyah,kırmızı ve kırmızı çiçekli olan kumaşlarımdan elbiseler dikeceğim. Yeşil kumaş kalın likralı bir kumaş ve çok fazla değil. O yüzden derin V yakalı mini jile düşünüyorum. En alttaki siyah beyaz çiçekli scuba mucizesi kumaşımdan da 6 parça yine diz üstü etek düşünüyorum.  Kışın, diz üstü modelleri opak çorapla giymeyi çok seviyorum. Hatta kırmızı çiçekli kumaşım için koyu yeşil opak çorap almayı düşünüyorum.


Evetttt yeşil ve mor trikolardan yine elbiseler olacak. Alttaki iki ayrı renk ama aynı desen kumaşlar ise prenses kızıma elbise olacaklar. Kumaşlarını kendisi beğendi. Şimdide model üzerinde çalışıyormuş. Bakalım nasıl bir cevher çıkacak. :))))


Bu arada kalan kırıntı kadar zamanımda bu kitabı okuyorum. Tavsiye ederim. Zaten Debbie Macomber'in kitapları çok güzel oluyor. İnsana huzur, hayata sıkı sıkı bağlanma hissi aşılıyor. Seviyorum bu kadını .
Sizleri ve bloğumu da çok seviyorum. Hayatı, çiçekleri, böcekleri, doğayı, gündüzü, geceyi seviyorum. Eşimi, çocuklarımı, ailemi, Tanrının yarattığı herşeyi çok seviyorum. Allah yüreğimizden sevgiyi eksik etmesin.

SEVGİ DOLU GÜNLER DİLİYORUM.



20 yorum:

  1. Hepsi birbirinden guzeller tabi sizin becerikli elinizden cikacak modellerle daha bi guzellesecekler :) Kolay gelsin simdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel modeller bulup dikip yayınlarım.

      Sil
  2. ayy ne güzel kumaşlarr keşke ben de bulabilsem güzel güzel dikersiniz inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğiniz için teşekkür ederim. İsterseniz adres verebilirim.

      Sil
  3. Ben de yalan yok, en çok prenses kızınızın modellerini merak ettim, heyecanla bekliyorum ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merak ediyorum. Hanımefendi model çalışmalarını bitirebilirse inşallah bu aciz köle de dikmeye başlayacak. :)))

      Sil
    2. Hahaha, çok hoş :))

      Sil
  4. Kumaşlara bayıldım hepsi çok güzeller :)) Bu arada ben Debbie Macomber'in şimdiye kadar ki bütün kitaplarını okudum. Harikalar ve size kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Aycan hanım. Evet bende çoğunu okudum. Yanı sıra gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek yazılmış kitapları da okumayı çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  6. Yeni Performansinizi sabirsizlikla bekliyorum Funda Hanimcigim .. :)

    YanıtlaSil
  7. Kısaca bayıldım kumaşlarına...

    YanıtlaSil
  8. Bende bayıldım, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. kumaslar gercekten harıka umarım cok guzel işler cıkıcak yıne sımdıden elıne saglıkk

    YanıtlaSil
  10. İnşallah Gülen hanım. Model araştırmalarına başladım. Bakalım, umarım güzel olurlar

    YanıtlaSil
  11. Bu güzel kumaşlların adresi neresi acaba hepsi harika. Emine

    YanıtlaSil
  12. Ben İstanbulda yaşıyorum, Emine hanım. Bakırköy Gür Çarşı, Bakırköy Cumartesi pazarı, Bağcılarda kumaşçılar sokağı gibi yerlerden alıyorum.

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.