15 Mart 2016 Salı

MİMLENDİMMMMM

Merhaba arkadaşlarım. Dikiş sevdası bloğunun sahibesi Sevdacım ve Dünya evi bloğunun sahibesi adaşım Funda Süzen beni mimlemişler. Sorular aynı olduğu için iki arkadaşımın mimine bir yayın yapmak istedim. Sorular ve cevaplarım şöyle.


1- YAKIN CEVRENİZDEKİ İNSANLARA BLOĞUNUZDAN SÖZ EDİYORMUSUNUZ?

     Evet yakın çevreme bloğumdan bahsettim. Bazı arkadaşlar çok iyi yaptığımı  bu konuda geç bile kaldığımı, bazı arkadaşlarım nasıl uğraştığımı,  zor iş olduğunu söylediler. Ama gerçekten dikişe sevdalı arkadaşlarım sürekli takipteler. Tabiki önemli olan benim hissettiklerim. Bloğumu, blog arkadaşlarımı çok seviyorum. Bloğum benim, günlüğüm, kafamı dinlediğim terapi merkezim, moral kaynağım, feyz kaynağım. Arkadaşlarım ise terapistlerim. Enerjilerinden, emeklerinden, insanlıklarından güç aldığım canlarım.

2- NEDEN BLOG YAZIYORSUNUZ?

    Bu sorunun cevabını aslında ilk soruda verdim. Dediğim gibi burası benim terapi merkezim. Burada paylaşımlarda bulundukça, arkadaşlarımla yorumlaştıkça rahatlıyorum. Yeni şeyler öğreniyorum. Bazen uzun aralarda versem de burayı seviyorum. Emeklerimi paylaşmayı seviyorum.

3- İLK YAZINIZ İLE SON YAZDIĞINIZ YAZI ARASINDA NE GİBİ FARKLAR VAR?

Benim blog hayatında ikinci yılım. İlk yazdıklarımda daha resmi daha sınırlı yazdığımı düşünüyorum. Ama zaman geçtikçe candan arkadaşlar tanıdıkça yazılarımın biraz daha sıcak daha esprili ve rahat olduğunu düşünüyorum. Ama yinede arkadaşlara sormak lazım diyorum.

4- BLOG YAZMAK NORMAL YAŞANTINIZA NELER KATTI?

Bir kere her sabah kahvaltıdan sonra kahvemle birlikte şöyyyle bir blogları dolaşmassam güne başlayamıyorum. Çünkü burada öyle güzel arkadaşlıklar kuruluyorki alışkanlık yapıyor. Samimi, candan, güzel yürekli insanlar tanıdım. Bazen yanıbaşınızda bulunan samimi arkadaşım dediğiniz insanlardan bile böyle yakınlıklar görmüyorsunuz. Yanısıra ufkumun genişlediğini, bilgilerimin arttığını, bakmakla görmek arasındaki farkı farkettiğimi hissediyorum.

5_ YAKIN ARKADAŞLARINIZA BLOG YAZMAYI ÖNERİRMİSİNİZ?

Kesinlikle, içtenlikle öneririm. Pozitif enerjilerden, paylaşımlardan faydalanmak isteyenler için çok güzel bir deneyim. Ama süreklilik isteyen bir iş. 

6_ HANGİ KAYNAKLARDAN İLHAM ALIYORSUNUZ?

Benim bloğum dikiş bloğu. Bunun için diğer dikiş bloğu arkadaşlarımı takip ediyorum. Pinterest, instagram bu konuda fikir veriyor. Yanısıra kendi tasarımlarım oluyor. 

7_ DİĞER BLOG SAHİPLERİ İLE İYİ İLETİŞİM KURUYORMUSUNUZ?

Evet arkadaşlarımla aram çok iyi. Maşallah diyelim. Zaten iletişiminden hoşlanmadığım bir bloğu takip etmem. 

8_RAHATSIZ OLDUĞUNUZ KONULAR VARMI? 

Şu anda rahatsız olduğum bir konu yok. Umarım olmaz da.


Sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Benim mimlemek istediğim blogları zaten Sevdacım mimlemiş. O yüzden tekrar belirtmiyorum.


                               SEVGİYLE, SAĞLIKLA, HUZURLA KALIN.


22 yorum:

  1. Oy atomum benim,aynen olduğun gibi yazmışsın eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Yorumunuza cevabımı akşam saati verdiğim için iyi akşamlarrrr diyorum. :))))

      Sil
  3. Sizi mimleyenler çoğalıyor sanırım. Güncel yazılar yazdıkça ve bloğunuz ile aranızdaki bağı kuvvetlendirdikçe daha çok takipçi sayısına ulaşacağınıza eminiz.

    Diyet yolculuğunuzu ayrı bir ilgiyle takip ediyoruz. :)

    İlk blog yazınızı yazdığınız heyecanızın hiçbir zaman kaybolmaması dileğimizle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum yapmışsınız. Çok teşekkürler. Diyet yolculuğumda mutlu sona ulaşacakmıyım çok merak ediyorum. Azimle gayretle devam ediyorum ama inanın çok zorlanıyorum. İnşallah bırakmıycam. yorumunuz içimi ısıttı çok sağolun.

      Sil
  4. İyi ki, yazmaya başlamışsınız Funda Hanım. Ben sizi geç keşfettim, ancak o günden beri çok severek okuyorum. Modellerinizi, samimiyetinizi, anlatım dilinizi çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Blana K beni çok memnun ettiniz. Umarım sizde çok mutlu olursunuz. Çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın.

      Sil
  5. Zevkle okudum kaleminize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Çoook sevgiler.

      Sil
  6. Hepsini okudum ve iyi ki bir aradayız dedim. Bu arada ben de bir kaç bluz diktim ama düğmelerini hesaplamadan eksik gedik almışım. Şimdi hafta sonu falan bir ara çarşıya gidip alışveriş yapmam lazım. Ne zaman yayınlayacaksın acaba ona göre kendimi sıkıştırayım. Şöyle ki, hafta sonu misafirim var. Bana bir tek cuma kalıyor o da öğle arası; esnaf cumadan çıkınca yakaladım yakaladım :) Yoksa haftaya kalıyorum. Geç mi olur acaba? Ben zaten hep derse geç kalan öğrenci oldum bu ara :) Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  7. Sağol Nurtencim evet iyiki biraradayız. Son yaşadığımız vahim olaydan sonra pek bu aralar instagramda yayın yapmak istemiyorum aslında. Cuma günü süreyi ay sonuna kadar uzattığımı duyurmak istiyorum. Biraz millet kendine gelsin. Sende rahat rahat bitir canım kendin sıkıştırma. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. İşte bu bizim Funda'mız !seni çok seviyoruz çokk , seni şeker seni eminim gerçek hayatında da pozitif birisin ki sanalada bunu yansıtıyorsun .
    İyi ki karşıma çıktın hayatım ditiklerine de sana da bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayselim duygularımız karşılıklı hayatım. 3 günlük şu dünyada her an ölümle burun buruna iken negatif ruhsuz olupta ne yapayım. Ayrıca öylesine altın kalpli insanlarsınızki keşke yakın çevrelerde yaşasaydık diyorum. Bende seni çok seviyorum canımın içi cicim.

      Sil
  9. Yazınız sizin hakkınızda güzel ip uçları ile dolu ve içten Ben bu işlerde yeniyim. Blog yazarlığı konusunda tecrübem o kadar çok yok. Şimdilik yayınlamayı düşündüğüm kitabımın karalama kısmını burada yapıyorum. Karalama kısmını bitirdikten sonra ayrı aldığım notlarımla başa dönerek nasipse bu yıl içinde bitireceğim. Birde şiirlerimi paylaşıyorum okursanız seveceğinizden eminim. Bu biraz çok emince mi oldu . Neyse umarım olarak yumuşatayım bari :) sekeradamca.blogspot.com.tr adresime beklerim. Bende sık sık ziyaretinize geleceğim. Saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Yüksel bey. Bloğunuz ve üzerinde çalıştığınız kitabınız hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda bitirirsiniz. Kolaylıklar diliyor ve bloğunuzu ziyarete geliyorum.

      Sil
  10. Funda hanım.blogunuz paylaşımlarınız çok güzel özellikle diktikleriniz hepsi harika şeyler ellerinize sağlık.Blogunuzu nurten hanımın blogundan farkettim özellikle bu yaz ben gibi eline geçen eşyaları beyaza boyama durumu yakın fikirler paylaşacağımızı düşündüm ,Kahve içimi uğrarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Merih hanım. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Seve seve hemen kahveye geliyorum.

    YanıtlaSil
  12. İyi ki yazmaya başlamışsın. Bloggerların gülen yüzü, sempatik,içten,samimi bluzların kraliçesi aslında her işin kurdu. Diğer adı atom karınca.Seni gerçekten severek beğenerek muhabbetle takip ediyorum. İyi ki varsın ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Şebnemcim bencede iyiki yazmaya başlamışım. Bu vesileyle senin gibi değerli arkadaşlarım oldu. Bu güzel sözleri bana layık gördüğün için candan teşekkür ederim. Sende iyiki varsın canım.

      Sil
    2. Canım Şebnemcim bencede iyiki yazmaya başlamışım. Bu vesileyle senin gibi değerli arkadaşlarım oldu. Bu güzel sözleri bana layık gördüğün için candan teşekkür ederim. Sende iyiki varsın canım.

      Sil
  13. Slm :) Blogunuzu mimledim. Dilersen etkinliğe katılabilirsin:) http://incimisali.blogspot.com.tr/2016/03/bir-mim-yazs.html Blogumda yazımı görebilirsin canım başarılar...

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.