12 Şubat 2016 Cuma

KOLLARI HAVADAR TRİKO BLUZUM. :))))

Merhaba Sevgili arkadaşlarım.  Gezmeler, tozmalar, gelenler, gidenler, dinlenmeler bitti. Ara tatilden önce dikip paylaşmayı unuttuğum, sonrada hatırlayıp vakit bulamadığım yarasa kollu havadar bluzum.



Bluzum çelik triko denilen, gayet rahat dikilen, ütüye gelen, esnek, kaprisi olmayan bir kumaştan ortaya çıktı. Son zamanlarda sağda solda böyle havadar bluzları çok görüyordum. Bir tanede ben dikeyim aman kusur kalmayayım dedim.


Yarasa kollu beden kalıbımı kullandım.



Bluzumun üst kol dikişini, omuzdan itibaren 5 cm. dikip, 8 cm. dikmedim. Dikiş paylarını güzelce ütüleyip elimde bastırdım. Böylece gayet efil efil, havadar bir bluzum oldu. Bu bluzumu kuzenimin makyaj uygulama sınavına  manken olaraktan giderken giymiştim. Altına mini bir deri etek dikecektim. Ama bir kar bir soğuk, üşütmemek için vazgeçtim. 







Burada gece makyajımı görüyorsunuz. Bence hafif oldu, ben olsam şöyyyle bir bordo ruj sürerdim. Ama orada müdahale edemiyor insan. Yüzümde görünmeyen ama yaklaşık 1 ton kadar krem, pudra, fondoten v.s. var. neyse kuzen tekniklerden tam puan aldı. Bizimde çorbada bir tuzumuz oldu. Birde yeni bluzumuz oldu. Şimdi Mevlüdeciğimin etkinliği için kolları sıvayalım.


HAYIRLI AKŞAMLAR...


41 yorum:

  1. Çok güzel bayılıyorum senin bu delikli bluzlarına sana da çok yakışıyor ama :)) Ve çok kıskanıyorum ben de dikicem bu bluzdan bir tane. Hangi yarasa kollu kalıp bu ben orayı kaçırdım mı acaba...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıskanma kız hemen bir tane dik. Hep birlikte havalanalım. Şekerim hangi burda kalıbı olduğunu hatırlamıyorum. Ama bu bluzu takma kolda da deneyebilirsin. Daha oturan bir kolda kesikler daha belirgin olur diye düşünüyorum. Ama hayır yarasa kol yapmak istiyorum dersen, evde varsa yarasa kollu bluzun çiziktiriver üstünden gitsin.Çok öptüm cicim.

      Sil
  2. bu yorum değil yayınlamayabilirsin,atomum çok güzel kadınsın.Yalnız kaşların yüzünü aşağı çekiyor,bir müdahale lazım.Ne zamandır demek istiyorum.Kaş uçların uzun ve aşağıya bakıyor,kavisleri çok yuvarlak ve kaşın en yüksek yeri olması gereken yerde değil.Bunlar düzeltilse en fazla 30 yaşındasın derim ben sana.Ve haklısın gece makyajın hafif olmuş.Ruj gene aynı kalabilir ama farın az gelmiş.Sen bi benim elime geçeceksin ki,hihihihi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden yayınlamıyım doktorum. Ne güzel söylemişsin, zira bu kaşlarımı adam edecek biri daha çıkmadı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyom. Al beni kes biç baştan tak cicim ne güzel olurdu fakat biz ayrı kıtaların insanlarıyız. Nasıl geleyim, senin ellerine kendimi nasıl teslim edeyim. Çooook uzaktasın. Kader koymuyor. :(((( Yinede uyardığın için çok teşekkür ediyorum, canım arkadaşım.

      Sil
    2. kız gelirim ben bir gün o tarafa,önce kumaş pazarına gideriz,sonra kaşlarına dalarım.Ayol hatunlar pilates dersinden önce on dakikada kaş yolduruyorlar bana,cımbızını kapan sırada bekliyor,hihihihi.Ben yaparım atomumun kaşlarını,ayrıca bu yazışmayı yayınlaman da en az benim kadar deli olduğunun kanıtıdır.Bakınız caddedeki kuaför salonu görüntülerim,hihihihi

      Sil
    3. Ay benim canım. Başımın üstünde yerin var. Sağol arkadaşım. Fedakar kadın. Valla helal olsun ne diyim. Her türlü eleştriye, uyarıya, açığım. Bu sayede herkes birbirinden birşeyler öğrenir diye düşünüyorum. Annemde bana sürekli deli der. Hahahahaha. Ayrıca kiaför yayınını okumuştum. Yok abi sen bi tık daha uçuksun. :)))))) çok öptüm.

      Sil
  3. Bluzların kraliçesi gene döktürmüşsün.Yahu nasıl güzel kadınsın maşallah.Bu kadar ara verme ,özlüyoruz bak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol hayatım benim, anacım gelince az şımardım, tozuttum. Gezdim Allah gezdim. Beğenin için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Valla çok güzel bir hava katmış emeğinize sağlık :) bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ümran hanımcım. Hemen geliyorum.

      Sil
  5. Ellernize sağlık çok şık olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Çok şık olmuş ellerinize sağlık! Makyajınızı da çok beğendim, bordo ruj da güzel olurdu ama bu duru görünüm de çok hoş durmuş, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Begümcüm. Ne güzel yorum yapmışsın. Sevgiler canım.

      Sil
  7. Hayir yaslaninca, yok kollarim agriyor, yok romatizma oldum diye mizmizlanmayacaksin. O ne oyle kis gunu kollarda delikler, ruzgar bir taraftan girip obur taraftan cikacak. Hayir bide guzel olsa bari!!!
    Makinam gene sukoyverdi ara ara dikti demiyorda, model yaptim diyor, diyecegimi saniyorsun ya coookkkk yaniliyorsun. Cok chic ve tarz olmus. Tipki senin gibi. Cok begendim. Makyajini begenmedim, nedennnn??? Cunku ben makyaj sevmiyorum:)) Dogali daha guzel!!!
    Kocaman opuyorum becerikli guzel kadin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa özenti işte. Yaşın kaç başın kaç, diktiğine bak. Allahın moruğu. Ama yakıştı kız. Amannn millet neler giyiyor bende giyecem kızım. Makyajımı bende biraz beğendim. Doğal olmak tabi her zaman daha iyi ama ben kendimi makyajsız maymun gibi hissediyorum. :)))) bende çooook öptüm şekerim.

      Sil
    2. Ay sevsinler senin gibi morugu:) Yaslaninca bende senin gibi citir bir moruk olmak istiyorum:))
      Valla yakismis. Giy bebegim giyyy, Sana giymeler yakisirrrr. :)

      Sil
    3. Sağol cicim. Biz böyle sürekli neşeli sohbetler yaparsak hiç yaşlanmayız kız.

      Sil
    4. Burdayım cicim. Masamın üstüne yaydım yeşil kabanlık kumaşımı kesmeye çalışıyorum. Yarına bir yayın hazırlıyım dedim. Merak ettiğin için sağol canımın içi.

      Sil
  8. Thank you very much. :)))

    YanıtlaSil
  9. Gayet güzel olmuş, oh ne güzel havadar havadar. E kadın güzel olunca ne giyse yakışıyor! Makyaj yarışmasında bluzunla da yakmışsındır.
    Ellerine sağlık Funda'cığım, sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama şımardım. Bi coştum, burdan böyle kooooocaman öpücükler sevgiler yolluyorum. Ne güzel bir yorum bu. Ruhum aydınlandı. Teßekkür ederim. Makyajım kuzenimin acemilik işi ama teknikleri doğru uyguladığı için geçti. Bendende kocaman sevgiler.

      Sil
  10. manken bluzden daha havalı bence. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy hala havalı görünüyorsam ne mutlu bana. Sağol benim canım, çok öptüm.

      Sil
  11. Sevgili Fundacım,
    Bluzun çok güzel olmuş, yakışmış da. Ellerine sağlık. Bu arada kuzenin makyaj uygulaması da çok güzel olmuş. Kuzenin de ellerine sağlık.
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neclacım çok teşekkür ederim canım. Fiziği ve ruhu ince kadın.

      Sil
  12. Bluz çok şııık, güle güle giyin, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. Bluzunada sanada hasta oldum valla bende dikmek isterim öyle bir bluz tamda tarzım sana da çok yakışmış fıstık gibi görünüyorsun şekerim maşallah sana .Makyajına gelince ben rujunu beğendim gecede olsa gündüzde olsa rujda soft renkleri severim ama kendime gelince kullanamam çünkü yakıştıramıyorum .
    Dünya tatlısı ballısı arkadaşım bluzunu güzel günlerde sağlıkla giyesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatım hiç bekleme hemen dik. Sana daha çok yakışır. Bu güzel sıcacık yorumun için çoook öpüyorum. Dünya tatlısı sana derler bikerem. :)))

      Sil
  14. Bluzun tarz olmuş canım benim harikasın. Ben eski makyöz olarak doğrusu uygulanmış. Gece makyajında ya göz ya dudak patlatılır. Her iki si birden olmazdı. Gerçi sen halinle harikasın :)) Seni seviyorum benim güzel blogger arkadaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnemim sağol canım. Bak bak 10 parmağında 100 marifet. Makyözlükten da anlıyorsun ha bravo. Bende seni çok seviyorum, gönlü güzel, dili güzel arkadaşım.

      Sil
  15. bluza bayıldım, böyle havadar bluzlar benim de hoşuma gitmeye başadı çok hoş olmuş, ayrıca makyaj da çok yakışmış bu tonlar da çok iyi gitmiş size sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bu sene bir hayli moda bu bluzlar. Tavsiye ederim.Sevgilerimle.

      Sil
  16. Tamm Funda tarzı,hem bluz sever bizim Fundaa,hem de allengirli bluzları,sade bluz olmaz bizim süslü hanımaaa :)) ellerine sağlık canımmm,çook güzel olmuş,makyajlı haline de bayıldım valla ne güzel olmuşsun,ikinizin de ellerine sağlık ,öptüm seni en kocamanından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Hocam iyi tanımışsınız beni. Otur hanım hanımcık bluzlar diksene olmazzzz illede alengirli olacak. Güzel yorumunuz için teşekkür ederken dahada en kocaman ben öpüyorum.

      Sil
  17. Bu ara bu kollarda açıklıklar o kadar moda ki çok karşılaşıyorum. Sizinki de çok zarif olmuş. Ama benim asıl gözüme takılan alttaki o son iki resim. Muhteşem gözler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet modadan mutlaka bir alıntı yapmadan olmuyor. Üzerinde detay olan kıyafetleri seviyorum. Ayy Nilgün hanımcım çok tatlısınız. Yorumunuzun son cümleleri bitirdi beni. Teşekkür ederim.

      Sil
    2. Bu arada kollardaki birleştirmelerded en ufak bir hatanın olmaması yani muhteşem dikişinizden bahsetmeyi nasıl unutmuşum anlamadım. Ellerinize sağlık...

      Sil
    3. Ooo artık şımarıcam. Tatlı Nilgün hanımcım çok zarifsiniz. Çok sağolun.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.