10 Ağustos 2015 Pazartesi

MAKSİ ETEK ETKİNLİĞİMİZE HOŞ GELDİNİZ.

Merhaba Sevgili arkadaşlarım. Sevincin, gözyaşının, mutluluğun, hüznün, kavuşmanın, ayrılığın, özlemin  birbirine karıştığı bir yaz oldu benim için. Çok ilginçtir, şubat tatilinde de, yaz tatilinde de vefat haberi alarak çok üzüldük. Ama hayat devam ediyor. Allah çözülemeyecek sorunlar vermesin diyor ve bir hayli gecikmiş maksi etek sergimizi beğenilerinize sunuyorum. Ev sahibi olarak açılışı yapıyorum.




İlk eteğimiz, leopar desenin yeşil  zemin ile buluştuğu harika bir viskon kumaş. İnstagramda pembe zeminli leopar olan kumaştan dikeceğimi paylaşmıştım ama kumaşım yetmediği için yeşil olanıyla diktim.
İkinci eteğim likralı desenli saten. Efil efil, gayet serin tutan bir kumaş. Çiçeklerine vurularak almıştım. İyikide almışım. Üçüncü eteğim ise likralı yazlık gabardin. bel ve kalça ölçülerimi alıp, iki kat yaptığım kumaş üzerine işaretledim. İki yandan derin yırtmaç yaptım. Son derece rahat ettiğim bir parça oldu.


Sevgili Nilgün Özen Aydın 
arkadaşım bu güzel maksi etek ile etkinliğimize katıldı. Eteğini  kendisi tasarladı ve her zamanki asil görüntüsüyle poz verdi. Nilgün hanımın bloğuna buradan ulaşabilirsiniz.




Terzi Begüm. Güzel ve narin fiziğine ne kadar da yakışmış eteği. Kumaş ve model birbirini tamamlamış. Begüm hanımın bloğuna buradan ulaşabilirsiniz.



Türkan Engin iki farklı eteği ile katıldı. Türkancığımın etekleride birbirinden güzel olmuş. Bloğunu incelemek için tık tık.




By Antigone bloğunun sahibesi Gülçin hanımın çizgili eteği çok güzel olmuş. Denizci kombini kendisine çok yakışmış. Gülçin hanımın bloğuna buradan ulaşabilirsiniz.








ŞYM Couture bloğu sahibesi iki etek ile katıldı. Dikiş kalıp ve kumaş bilgileri için buradan buyrun.








Sevgili Doktorumuz,  Sevda Şahin nam-ı diğer Dikiş Kız bir maksi etek dikti,  hızını alamadı birde maksi elbise dikti. Bravo Sevda hanımcım namınıza yaraşır bir dikiş aşkı. Sevda hanımın bloğu için böyle buyrun.





 Melıned bloğunun sahibesi sempatik, candan arkadaşım Mevlüdeciğim iki etekle katılıyor. Yeşil eteği elbiseye dönüşebiliyor. Enine çizgili derin yırtmaçlı eteği kombinlediği bluzuyla tam bir uyum içerisinde. Mevlüdenin bloğunu buradan inceleyebilirsiniz.


Berry bloğunun sahibesi Berrin hanım çizgili ve yandan yırtmaçlı eteği ile katıldı. Diğer güzel çalışmalarını görmek için buraya lütfen.



 Aycanın Atölyesi bloğunun sahibesi Aycan Ulus diktiği eteğe ara dantel koyarak hareket vermiş. Aycan hanımın bloğunu buradan takip edebilirsiniz.





 




Zedzu bloğunun sahibesi Fatma Aydın 3 tane etek dikerek katıldı. Çalışkan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Fatma hanımın bloğu burada.




Hande Erdede arkadaşımızda iki etekle katıldı. Eteklerden biri DIY. Ayrıntılar için Hande hanımın bloğuna buradan ulaşabilirsiniz.



Nurten hanım maksi etek fikrine biraz zor alışmış, bu yüzden ara boy bir etek dikmiş ve çok yakışmış. Elinize sağlık. Ayrıntılar için buraya .



Kumaşça bloğunun sahibesi iki etek ile katıldı. Eteklerinin üzerindeli çiçekler de kendi el emeği. Diğer çalışmaları için tık tık



 Seripek bloğunun sahibesi Server hanım pratik olarak iki maksi etek dikti. Ayrıntılar için buyrun.



Ayselce Örgüler bloğunun sahibesi Aysel hanımın kalıpsız olarak diktiği ilk eteğiymiş,  çokta güzel olmuş. Diğer çalışmaları için buraya .


Son olarak Renkli Desing bloğunun sahibesi Özlem hanımın eteği. Diğer çalışmaları için böyle buyrun

Değerli arkadaşlarım düzenlediğim Maksi etek dikme etkinliğimden son derece memnun kaldım. Katılımın bu kadar olacağıı tahmin etmiyordum. Kırmayıp etkinlik davetime katıldığınız için çok teşekkür ederim. Maksi etek giymeyi hiç düşünmeyen veya dikmek isteyipte bir türlü eli uzanamayan arkadaşlarıma önayak olduğum için çok mutluyum. Çalışkan Türk kadınının göstergesi olan, Ramazanda ve bu boğucu sıcaklarda engel tanımadan etkinliğime katılan siz değerli arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim. 

DERİN SEVGİLERİMLE.











38 yorum:

  1. Hadi yeni bir etkinlik bekliyoruz senden. Yoksa tembellikten yigilip kalacagiz buralarda :)) Hepsi birbirinden guzel olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaninnnn ben yoruldum vallahi Mevlüde. Elimde olmayan sebeplerden dolayı yayın geciktiği için stresten yoruldum. Hadi sıra sende. Sana pas attım.:)))

      Sil
    2. Ben o strese hic gelemem ama :)) Hem ben tatile geliyorum yapamam valla :)

      Sil
  2. Funda Hanım, Merhaba, Bloğunuzu yeni keşfettim. Çok güzel şeyler yapıyorsunuz, ellerinize gözlerinize sağlık... :)
    Ben de bir örgü ve dikiş sever olarak kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sizden sormak istediğim Dikiş makinenizin marka ve modeli. Ben makinemi yenileyeceğim için araştırma yapıyorum.. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
    Nejla

    YanıtlaSil
  3. Nejla hanımcım hoş geldiniz. Bu sıcacık yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benim dikiş makinem Janome 423 S mükemmel bir makine. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Ben geçen sene 650 TL ye almıştım. Şimdiki fiyatını bilmiyorum. Ama bana göre süper ötesi bir makine. Bende almadan önce çok araştırdım. Tek bir olumsuz yorumla karşılaşmadım. Daha önce singer kullandım. Asla tavsiye etmiyorum. Dikişle dolu güzel günler diliyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Herkes iyi çalışmış :) Bu etkinlik için ve bizi dikmeye teşvik ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerin katılımı olmasaydı bu etkinlikte olmazdı. Teşekkürün büyüğü sizlere. Sevvilerimle.

      Sil
  5. Puantiye kraliçesi,sevimlilik abidesi,gülerken yüreğiyle gülen;iyi huylu ve tatlı kadın,biz sana teşekkür ederiz.Senin pozitif duruşuna karşı koymak ne mümkün?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy koptum bayıldım bu yoruma ben. Sizler gibi güzel insanların karşısında negatif olmak mümkün değil. Gönlünün güzelliği yüzüne aksetmiş insan. 😘😘😘😘😘

      Sil
    2. Bir sürü öpücük vermiştim ama çıkmadı. :))))

      Sil
  6. merhaba fundacığım içimden bir sürü şeyler geçiyor yazmak için ama gözlerini yormka istemem şöyleki sayende ilk kez bir etkinliğe katıldım yine sayende pratik bir model çalışmaya cesaret ettim ve en güzeli dikiş konusunda araştırma yaparken bloguna rastladım bu anlamda hoşnutum ne kadar sizler gibi güzell fotolarla karşınıza çıkamasmda ilerleyen zamanlarda daha düzgün olacak inşallah...etkinliğe katılan arkadaşların herbirinin ellerine sağlık güzell günlerde kullansınlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlklere sebep olduğum için ne mutlu bana. Bende blog tuttuğum ve sizler gibi güzel insanlarla paylaşımlarda bulunduğum için çok mutluyum. Daha çok dikişli ve paylaşımlı günlerimiz olsun. Sevgilerimle.

      Sil
  7. Herkes harika şeyler çıkarmış ortaya ellerine sağlık hepsinin ama sizin o yeşil leoparlı etek beni benden aldı ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinikle katılıyorum. Hamarat arkadaşlarım benim. Bende o kumaşı alırken öyle bir aktımki birde pembesini aldım. :)))

      Sil
  8. Valla kızlar harikasiniz ne güzel etekler çıkmış ortaya.... ne yazık ki ben katılamadım. Aslında bir maksi etek de ben diktim ama ne yayınlayabildim ne de daha giyebildim.... çok yoğun bir yaz geçiriyorum... hepinizin ellerine sağlık. ..

    YanıtlaSil
  9. Aslında bir fırsatını bulup fotoğrafını çekiverin. Hazır dikilmiş etek. Buraya ekleyelim. Daha mail beklediğim arkadaşlarım var. Geç kalmış sayılmazsınız.

    YanıtlaSil
  10. Hepside nirbirinden güzel harika etekler bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes adına teşekkür ederim Gizem hanım.

      Sil
  11. Hepsi birbirinden güzel, katılanların ellerine sağlık.Size de kocaman teşekkürler Funda Hanım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En yakın zamanda bir etkinlik daha düzenlemeli diyorum. :)))) Sevgilerimle.

      Sil
  12. Herkesin eline sağlık. Çok güzel bir etkinlikti.Çok çok teşekkürler:))))

    YanıtlaSil
  13. Dahs nice etkinliklere inşallah.

    YanıtlaSil
  14. İyi ki de düzenlemişsiniz biz de katıldık. Sayenizde güzel güzel eteklerimiz oldu. Nice etkinliklere diyorum ben yine. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog arkadaşlarımla aynı paylaşımlarda bulunmak bana büyük bir zevk verdi. Sevdim ben bu işi. Bende nicelerine diyorum. Sevgiler.

      Sil
  15. Canım Funda hanimcim sayende maxi etegim oldu;) Teşekkür ederim. Herkes çok güzel işler çıkarmış. Gurur duydum hepimiz adına. İşte çalışkan Türk kadınları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün hanımcım bu sıcacık yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlklere sebep olmak insana ayrı bir mutluluk veriyor. Güzel arkadaşlarımla bende gurur duyuyorum. Nice güzel etkinlikler yapalım beraberlik içinde olalım inşallah. Sevgilerimle.

      Sil
  16. Hepside birbirinden güzel ve şık olmuş,sahibelerinede yakışmış. Ellerinize emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Bir dahaki etkinlikte sizde aramızda olursanız çok sevinirim.

      Sil
  17. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Herkesin ellerine sağlık. Etkinlik için tekrar teşekkürler Funda hanım.

    YanıtlaSil
  18. Rica ederim Hande hanımcım.

    YanıtlaSil
  19. Herkesin çalışması ayrı bir güzel olmuş gerçekten, birbirinden yaratıcı ve farklı güzellikler ortaya çıkmış. Katılamadığım için üzgünüm, gerçekten yoğun da bir zamanıma denk gelmişti. Izne çıkmadan iş yerimde yetiştirmem gereken işler vardı. Herkesi Tebrik ediyorum. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  20. Bütün blogger arkadaşlarımız hamaratlar maşallah. Bu etkinliğe katılamadığınıza üzüldüm ama sağlık olsun, daha çok etkinlikler yaparız. Güzel yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. Fundacığım,hepsi de şahane olmuş,herkesin ellerine sağlık,aslında ben çoktan gönderdim sana fotoğrafları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet süper blog arkadaşlarım benim. Sizin yorumunuzdan sonra mailleri tekrar didik didik aradım. Ama sizin mailiniz yok. mucizelikadin@gmail.com adresine attınız değilmi hocam? Herkesin eteğini yayınladım Sizinki kaldı bir daha atarmısınız? Üzüldüm doğrusu :(((

      Sil
  22. Bu adrese değil de hangouttan göndermiştim, çok oldu,tamam tekrar göndereyim canım,sorun değil,ellerine sağlık ne güzel oldu sayende :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o uygulama yok. Verdiğim mail adresine gönderirseniz hemen yayınlarım hocam.

      Sil
  23. Misafir der ki,
    Funda hanım gül desenli eteğiniz harika.

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.