15 Ağustos 2015 Cumartesi

ÇİÇEKLİ POPLİN BLUZUM

Merhaba arkadaşlar. Sıcaklarla aranız nasıl? Şahsen ölü balık gibi bakıyorum dünyaya. Bütün enerjim bitik. Nankörlük gibi olmasın ama bir an önce bu boğucu sıcaklardan kurtulmak ümidiyle diyerek,  ite kaka diktiğim çiçekli poplin bluzumu yayınlamak istiyorum.


Bluzum kolsuz,  yakasız, düğmesiz, iliksiz gayet sade bir bluz. Kumaşım poplin. Serin tutan bir kumaş olduğu için tereddütsüz aldım. Çiçeklerde çok hoşuma gitti. 1 m. den çıktı.


Kumaşın üzerindeki çiçeklere minik işlemeler yapılmış. Modele önden yaka yırtmacı koyarak, giyip çıkartmayı kolaylaştırmış oldum. Yakayı ve kolları hazır biye ile döndüm.


Daha önce diktiğim scuba kumaş pantolonumla kombinledim. Tabi mavi ayakkabılarımı tercih ettim. Bileğimizede yine bir sürü boncuk takarak gezmeye çıkmaya hazır hale geldik. Bir sonraki projede görüşmek üzere.



MUTLU HAFTA SONLARINIZ OLSUN.


İlave bilgi : Bluzumun yakası biraz salaş olmuştu. Toparlaması için yaka yırtmacının iki yanına birer küçük pens atmıştım. Yazmayı unutmuşum. Nurtenbeğendi.blogspot.com bloğunun sahibesi Nurten hanım sağ olsun pensleri fark etmiş. Yorumunda hatırlamamı sağladı. Bende unuttuğum detayı ilave edeyim dedim.



29 yorum:

  1. çok güzel olmuş tatlım, ellerine sağlık, güle güle giy...

    YanıtlaSil
  2. Sikir sikir olmussun, icim acildi valla. Bir haftadir araliksiz yagan yagmurdan iyice kayis atmisken seni boyle civil civil gormek iyi geldi:)) Ama ben gelene kadar dayanin, azicikta ben bunalayim o sicaklardan valla sizden fazla ufleyecegim gokyuzune serinlesin diye:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevlüdem ya o yağmurları buraya gönder, ya kendinle birlikte getir. Birşeyler yap kavrulduk. Çabuk ol. Senin yağmurdan kayışın atıyor bizim sıcaktan. Hadi bi kıyak. Tatil yaptığın yerde hava güzel olsun, buralara yağmur, serinlik lütfennnnn.

      Sil
  3. Aaaa ben yagmurdan kaciyorum amaaaaa!!!!. Gerci bende bu sans varken yine ucaktan iner inmez yagmur baslar. Son iki gelisimde oyle oldu cunku. Pesimemi takiliyor, ucagin kanadinami anlamadim. :)) Ayagimda corap ustumde hirkayla oturuyorum:( Hadi yolluyorum bulutlari yarin, yakalayin ucundan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayakta çorap, üstünde hırka. Ayyy düsünürken terledim valla. :))))

      Sil
  4. Çok şık olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Kumaş nasıl güzel öyle,bluz haline dönüşünce de bir harika olmuş,ellerinize sağlık,güle güle giyinin Funda Hanım..Sıcaklar cidden mahvetti hepimizi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
  6. Çok güzel olmuş çiçekli çiçekli insanın içi açılıyo güle güle giyin. Çok sıcak ve dahada sıcak olucakmış bu hafta rüzgar bile yokmuş İstanbul kavrulacak. Allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumlarlada benim içim açılıyor. Teşekkür ederim. Hayırlısıyla bu sıcaklarıda atlatırız inşallah.

      Sil
  7. Elinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş. Sade olması güzelliğine engel değil. Çiçekli kumaşlar her daim içimi açıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Kumaşım çiçekli olduğu için fazla detaya gerek kalmadı. Sevgilerimle.

      Sil
  8. Ya amaaan! Yorum yaarken eşimin laptopundaydım. Kalvye benim hızıma yetişemiyor düşünün o kadar yavaş makina zavallı :) Bir de z harfine basmıyor mu, deli etti beni, fark ettiğim yere z kondurdum, kalanlarını bilmiyorum artık. Üstelik yorumum gitti mi, gitmedi mi mi hiç bir fikrim yok, zaten gittiyse yarım gitti demektir. Neyse, bluzun kalıbında sanki hem yakada, hem omuzda, hem de göğüste pens var gibime geldi. Onu soracaktım. Pensler kıyafetin bedene daha iyi oturmasını sağlıyor. Bu yaka da çok hoş. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Bravo Nurten hanımcım ne kadar dikkatlisiniz. Normalde sadece göğüste pens olan bir model. Ama yaka biraz salaş gibi oldu. Toparlasın diye iki tarafa ufak birer pens kondurmuştum. Ama yazmayı unutmuşum. Beni uyandırdığınız için teşekkür ederim. Şimdi hemen ilave ediyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. nasıl güzell çiçek bahçesi gibi bir kumaş bayıldım inan kombininde bir harika , sağlıcakla giyesin cnm. aaa unutmadan saksılarında çok güzell balkaonunda pek şık görünüyorlar ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşı alırken bende öyle düşünmüştüm. Poplin olduğu için hiç çıkartmak istemiyorum serin tutuyor. Balkonumu süslemeyi seviyorum. Sağol Ayselcim.

      Sil
  11. kumaşa bayıldım! çok yakışmış size bu renk :))

    YanıtlaSil
  12. Desen ne kadar güzelmiş! Böyle bir kumaştan balon etek dikesim var. Ellerinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balon etekde harika bir fikir. Sizede eminim çok yakışır. Daha bir kaç desenli kumaşım var ama sıcaklardan elim gitmiyor. :(((

      Sil
  13. Penslerle çok iyi toparlanmis ve cok şık olmuş. Akıllı kadın her yerde belli olur zaten. Elinizin değdiği her yer güzel maşallah

    YanıtlaSil
  14. Woooow koltuklarım kabardı, ne güzel bir yorum bu. Ama kumaşı biçerken biraz daha dikkatli davransaydım, daha akıllı olduğuma inanacaktım. Bazen hatalar yararlı çözümlerde getiriyor. Mecburen kafanız çalışıyor. Bu zarif yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel bakan gözlerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  15. kumaş, bluzun modeli harika. Güzel günlerde giyiniz :)

    YanıtlaSil
  16. ellerine sağlık canım pek bi şık olmuşssun
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  17. Sağolasın Esmacım. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  18. Her zaman ki gibi çok şık zarif. Emeğine sağlık. Bu sıcaklarda hepimizde aynı sorun var sanırım. Elimiz hiç bir şeye gitmiyor. Bugün blog arkadaşlarımızın çalışmalarına bakarken biraz gaza geldim sanırım. Bu çiçekli bluz de çiçekli birşeyler dikme hevesi getirdi:)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Sizi tekrar burada görmek ne güzel. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yaz bitmeden bende başka çiçekliler dikmek istiyorum, bakalım inşallah hava biraz normale girerse. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.