6 Mayıs 2015 Çarşamba

Mint Yeşili Dantel Bluz

Merhaba Sevgili arkadaşlar. Son sürat siparişlerime devam ederken aradan bu mint yeşili bluzu da çıkardım.


Kendinden desenli koton bir dantel parçaydı aldığımda. Ancak bir bluz olabilecek kadardı.



Evdeki bir bluzumu dantelin üzerine yatırdım ve öyle kestim.


Esnek bir dantel olduğu için makinemin esnek dikiş ayarında diktim. Yakayıda 1 cm içeri kıvırdım. Pervaza gerek görmedim. Esnek olduğu için yaka kolayca şekillendi. Etek ucunu ve kollarıda uygun genişlikte içeri kıvırdım ve makine çektim. Çok rahat ve kullanışlı bir parça oldu. Birde siyahını dimek istiyorum Artık siparişlerime dönmeliyim. Bitirdikçe burada yayınlayacağım. Birde isim etiketi siparişi verdim, birkaç gün içinde elimde olacak. Şimdilik hoşçakalın.


SEVGİLERİMLE...





12 yorum:

  1. Renk ve kumaş dokusuna bittim. Sizi de bir açmış, bir açmış. Maşallah diye üfürüyorum pc ekranına. Bluz nazar boncuğunuz olmuş. Yine güzel dikiş. Elinize sağlık. Bu arada blogu da ihmal etmeyin ama. Sevgilerimle, öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Nilgün hanımcığım, çok teşekkür ederim. Ayyy çok güldüm pc ekranına üfürmenize çok tatlısınız. Bende üzülüyorum aslında aralıklarla yayın yaptığıma ama anca yetişebiliyorum. Biraz daral gelmeye başladı, yeni sipariş almayıp biraz kendime birşeyler dikmek istiyorum. Sevgilerimle.

      Sil
  2. yine çok güzelsin, gülen yüzün solmasın canım arkadaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Melekcim eksik olma, cümlemizin yüzü hep gülsün. Çok öptüm.

      Sil
  3. Canım benim çok çalışkansın maşallah, ellerine sağlık. Bu sene dantel yılı oldu benim için de. Çok kolay dikişi var dantelin değil mi? Ama görüntüsü de bir o kadar başarılı. Güle güle giymen dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele fırfırlı yada kloş kesim elbiselerde etek ucuna dikilen dantele, fistoya bayılıyorum. Dediğiniz gibi dikişide kolay olunca dik dur artık. Teşekkürlerimle, çok öpüyorum.

      Sil
  4. Renk gercekten cok yakismis zevkli bir parca olmus, guzel booooollllll gunesli gunlerde giy hayatim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Mevlüdecim, inşallah diyorum.

      Sil
  5. Renk de çok güzel model de ve size de çok yakışmış ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Aycan hanım, hep birlikte güzel günler görelim.

      Sil
  6. Fundacığım özledim seni,alıştırıp alıştırıp kaybolma :)) siparişlerin olmasına sevindim,kolaylıklar diliyorum,yeşil çok yakışmış canım ,ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  7. Ah hocam sormayın benim burnumda tütüyorsunuz vallahi. Sipariş işide aceleye gelmez hakkını vermek lazım o yüzden arada kayboluyorum. Ama hep yüreğimdesiniz. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.