20 Nisan 2015 Pazartesi

SON GÜNLERDEKİ UĞRAŞLARIM

Merhaba Sevgili blogger dostlarım, canım arkadaşlarım. Nasılsınız? Beni soracak olursanız çok iyiyim. Bir hayli zamandır ortalarda yoktum. Tokattan döndükten sonra hiç düşünmediğim siparişlerle karşılaştım. Şimdi size bunların resimlerini sunayım.


Bu yukarıda gördüğünüz yavru benim canım kuzenim Çiğdem'in oğlusu Yağız. Bu küçük bey 23 Nisanda japon olacak. Hep bir elden ne yaparız, nasıl yaparız diye düşünürken böyle bir kostüm çıktı ortaya. Japon harflerini keçeden yaptık. Kardeşim kalıp çıkardı kumaşı kesti, ben bütün dikişlerini biye bantlarını yaptım. Çiğdemim de bize kahve, çay, yemek daha ne varsa koşturdu, canım kardeşim. Güzel birde japon makyajı yapalım dedik ama damarı tuttu oğlanın bu kadar poz alabildik. Aslanım resmen Karete Kit oldu. Günün sonunda ana oğulun gözlerindeki o mutluluk ışığını görmek her şeye bedeldi, tarifi mümkün değil. Onları çook seviyorum.


 Gelelim ikinci çalışmamıza. Bu kalem kutular 2. sınıf öğrencilerine, öğretmenleri tarafında 23 Nisan hediyesi olacak. Keçeden hazırladım, fermuar diktim. Rengarenk süslemelerle tamamlandı.


Alttaki bluzu ise daha önce yapıp yayınlamayı unutmuşum. Benim yeğenime yaptım. Kreşte 100. yıl kutlamalarında giydi. Yine keçeden kesip dikmiştim. Burada kardeşimin eşi Sevçerciğimle hummalı bir çalışma yapmıştık. Benim canlarım nasılda mutlu olmuşlardı.




Şimdi birde Hintli erkek kostümü dikiyorum. Bitince yayınlarım. Sonuçta bu güzel yavruları mutlu etmenin derin mutluluğunu yaşadım. Sizlerden uzak kaldım ama olsun ben yine bulurum sizi. Yazlık kreasyonuma başlamak istiyorum. Rengarenk, çiçekli elbiseler, etekler, bluzlar, pantolonlar. Geliyorum az kaldı. Görüşmek üzere.

                                          SEVGİYLE , MUHABBETLE,  SAĞLIKLA KALIN.


19 yorum:

  1. hepsi de çok güzel olmuş tatlım yaa, bayıldım..:)

    YanıtlaSil
  2. maşallah yakışıklı kuzuya :))

    YanıtlaSil
  3. Hepside harika olmuşlar ellerinize sağlık...yakışıklıyada kocaman maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bütün yavruları Allah nazarlardan saklasın inşallah.

      Sil
  4. Çok beceriklisin Maşallah :) Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Fundaa ne güzel ,zevkli çalışmalar yapmışsın ,dikiş bilince tabii yeğenler bekliyor bir şeyler yapılmasını,karate kıyafetini çok beğendim,hatta bayıldım,kalem kutusu fikri de güzel ama oyalamıştır eminim seni,öğretmenin hediye fikri da hoşuma gitti :)) Ellerine sağlık,kolay gelsin canım,haydi çabuk dön :)) öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hocam bu yavrular hiç kırılırmı? Bu işler dediğiniz gibi bir hayli oyaladı ama değer. Çocuklar denince akan sular durur. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim, en kısa zamanda yazlıklarıma başlayacağım inşallah. Sevgilerimle.

      Sil
  6. Ellerinize sağlık, hepsi çok şirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Begüm hanım, bencede küçüklere yapılan herşey çok şirin oluyor.

      Sil
  7. Tekrar cookkk teşekkür ederiz Funda Ablacigim bugün provaya giydiler kıyafetlerini tüm öğretmen arkadaşlarım çok beğendi ler. Ellerine o güzel yüreğine sağlık bizde seni çok seviyoruz😚😚

    YanıtlaSil
  8. Tekrar cookkk tesekkur ederiz Funda Ablacigim.Bugun provada giydiler kıyafetlerini tüm öğretmen arkadaşlarım bayildilar. Ellerine o güzel yüreğine sağlık Bizde seni çok seviyoruz 😚 😚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kardeşim rica ederim. Elimden ne gelirse her zaman kapım size açık, makinem emrinize amade. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
  9. Hepsi birbirinden güzel, emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Ama ben hızınıza yetişemeyip bunu kaçırmışım. Bir geldiniz pir geldiniz:) Harika. Tam bir Bruce lee olmuş bu yeğen:) Harika ya bayıldım. Sizin elinizden hep güzel işlermi çıkar böyle. Pes dedirtecek cinsten. bayıldım. Ayrıca bu keçe işini de iyi biliyorsunuz tebrikler... Bana derken siz de baya süper işler çıkartmışsınız...

    YanıtlaSil
  11. Aman efendim teveccühünüz. Valla oturduğum yere sığamaz oldum. Zaten kilo almıştım birde bu güzel yorumu okuyunca, koltuklarımda kabarınca, oldum 120 kilo. Aydınlık ruhunuza sağlık. Teşekkürler ediyorum. Bollll sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.