18 Şubat 2015 Çarşamba

Kızımın Kalpli Elbisesi

Çiçeğime dün akşam bir elbise diktim. Modeli kendisi beğendi tabi kumaşıda. Her zamanki gibi kendi tercihlerine göre hareket ettik.


 Elbisenin kumaşı kalın bir triko ve esnekliği çok güzel. Kalpleri kabartmalı yapılmış. Dolayısıyla çok parçalı bir model seçmedik. 2014 Aralık ayındaki modeli çalıştım. Reglan kollu düz bir model. 152 beden.
 
Kumaşımız esnek olduğu için arkada fermuar kullanmadım. Hatta yakayı da 1 cmm kıvırarak diktim. Kollarda ve etek ucunu da makinede esnek dikiş ayarıyla diktim.



Aksesuar seçimine, pozlarına kendisi karar verdi. Bilen bilmeyen defile için yada bir moda dergisi çekimi için hazırlandığımızı sanacak. 20 poz resim çektim bu üç tanesini beğenebildi. Bir dikkat, bir titizlik sormayın gitsin. İşin şakası bir taraftanda hoşuma gidiyor. İnşallah hayatları boyunca herşeyi önemserler boş, umarsız insanlar olmazlar. ve karşılarınada önemseyen, değer veren  insanlar çıkar.
Şimdi çocuklarımla kahve, İreme(süt) keyfi yapma zamanı.

Günleriniz birbirinden güzel geçsin.




28 yorum:

  1. Maşallah SubhanAllah çok yakışmış. Pratik güzel bir çalışma. Kızınız kumaş, model konbin fotoğraf seçme konusunda çok zevkli. Sizde dikeceğiniz zaman fikrini rahatlıkla alabilirsiniz. Ayrıca instagram da görmüştüm tekrar başarıların devamını diliyorum. Yolun baktın açık olsun güzel prenses. Elbiseni güzel günlerde kullan. Anneciğinin ellerine sağlık. İkinizi de çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Şebnem hanımcığım ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz. Cümlemizin yavrularının yolları ve bahtları açık olsun inşallah. Zamane çocukları çok kararlı çocuklar. bayılıyorum onların bu özgüvenlerine. Hepsi çok iyi yerlere gelsinler inşallah. Takipleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Çooook öpüyorum.

      Sil
  2. tam yaşına uygun harika bir elbise olmuş canım,
    hem küçük hanıma da çok yakışmış güle güle giyinsin inşaallah..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esmacığım sanada çok geçmiş olsun. Grip soğuk algınlığı bir geldimi bir daha zor gidiyor. Beğenin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak. Sevgilerimle.

      Sil
  3. Maşallah çok tatlı bir genç kız,saçlarına,gülüşüne bayıldım,eee annesinin kızı,sizin gülüşünüz de sıcak (Allaha emanet olsunlar) Elbisesi de ,kumaşı da çok güzel,yaptıkları işi önemsemeleri hepsinden güzel :)) Söylediklerinize katılmamak mümkün mü,Kıymet bilen insanlar eksik olmasın hayatımızdan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hocam, güzel gönlünüze sağlık. Güzel yorumlarınıza sağlık. İnşallah dileklerimiz gerçek olur. Sevgilerimle.

      Sil
  4. Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir kızınız var...:)))

    YanıtlaSil
  5. Kumaş seçimi ile iş bitmiş zaten, çok güzel :)) Anne misler gibi dikmiş, prenses özene bezene pozlar vermiş, harikasınız !
    İnşallah hep böyle özenli ve başarılı olur, karşısına da hep iyi insanlar çıkar.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kumaşlarını hep kendisi seçiyor. Bu güzel yorumunuzla sizde harikasınız. Cümlemizin çocukları iyi insanlarla karşılaşsın inşallah. Çok öpüyorum. :)))

      Sil
  6. Maşallah! Elbisesi tam ona göre olmuş, çok da sevmiş belli ki :) Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz fazla sevdi. Hiç bir kombinde aradığı havayı yakalayamamış. Bereket şapkayı beğendi de yayın yapabildik. :))))) Teşekkür ederim. Sevgilerimle.

      Sil
  7. Kızınızın kime çektiği belli, pozlar, hava ,güzellik... Maşallah,,Allah nazarlardan korusun... Tarzına ne güzel uymuş. Anne konfeksiyon en güzel bişey... Harikasınız ana kız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok teşekkür ederim.Ne güzel iltifatlar bunlar. Aman yok ben kızım gibi değilim, vallahi. Sabahtan beri evin içinde bir fırtına, bir kasırga nemi oluyor? Prenses hanımın elbisesi yayınlanacak. Şu olur, bu olmaz, saçım nasıl, yetersiz ışık fotoğraf güzel çıkmaz. İmdatttttttttt
      Oğlumla set işçisine döndük. Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. :))))))

      Sil
  8. Bir de tabi herşeyi beğenmezler bunlar. Bende de var aynı model:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa tabi en alıştığımız huyu zaten. Ama yinede iyiki varlar, iyiki bize nasip edilmişler. Binlerce şükürler olsun. Sevgilerimle.

      Sil
  9. Maşallah, maşallah, maşallah...Daha önce de bu sevimli kıza birçok iltifatta bulunmuştum, hepsi aynen geçerlidir :)) İşini önemsemesini, titizlenmesini de tebrik ediyorum, hayatı boyunca bu özelliğin her alanda işine yarayacağına eminim. Bu arada bu hamarat anneyi de yorumsuz bırakamayacağım. Bir gece de en güzelinden elbiseler dikilmiş, fotolar çekilmiş, yayınlar yapılmış, daha ne olsun :)) Tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok naziksiniz, çok teşekkür ederiz. Bu güzel cümlelerin gerçekleştiğini görebilirim inşallah. Güzel kızımın bir elbisesini yayınlayana kadar ben 5 yayın daha yaparım bu arada. Böyle bir titizlik yok, kalp krizi falan geçirecem diye korkuyorum. :))))) Çok öpüyorum, sevgilerimle.

      Sil
  10. Benimde bir kızım var bilirim ne kaprisli olurlar ama canları sağolsun elbisesi çok yakışmış annesi güle güle giysin ♡ ♡ ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Onların kaprislerinin yanında başarılarını ve mutluluklarını görmek dünyadaki herşeye değer. Çok teşekkür ederiz, sevgilerimle.

      Sil
  11. ellerıne saglık kızında saglıkla gıysınn cok yakısmıs masallahhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülen hanımcığım, sevgiler.

      Sil
  12. elbise harika olmuş, çok da yakışmış :))

    YanıtlaSil
  13. Harika olmuş maşallah güzelliğe :) elinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. Ayyy ben bu yayını da bu fıstığı da kaçırmışım Funda Hanımcım yaaa.. Kumaşa da modele de bayıldım ama en çok mankene bayıldım ;)) Rabbim nazarlardan korusun maşallah. Çok yakışmış güzel günlerde kullansın sizin de ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz Aycan hanımcığım. Çok öpüyorum. Sevgilerimle.

      Sil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.