10 Ocak 2015 Cumartesi

KIRMIZI PANTOLONUM

Yağmurlu bir Cumartesi gününden herkese merhabalar. Soğukları biraz aştık, yağmurla karşılaştık. Bu puslu havaya biraz renk katmak için dün diktiğim kırmızı pantolonumu yayınlamak istiyorum.


Pantolonumun kumaşı likralı gabardin. Geçen sene almıştım. Esnekliği, dikimi rahat bir kumaş.


Burda  Dergisi 2013/4 sayısı 114 nolu kalıbı kullandım. Yandan fermuarı var. Esnekliği çok olan kumaşlarda yanlardan pay vermeden kumaşı kesiyorum. Yada bir beden küçük kalıp çıkarıyorum.


Pantolonda cep yok. Arka belden yukarı 3 cm. çıktım. Düşük bel pantolonlarla pek rahat edemiyorum. 
Kullanışı rahat bir parça oldu. Üzerine giydiğim bluz hazır. Bugün de pazen bir etek dikiyorum. Yarın da eteğimi yayınlayacağım.



Bereketli, hayırlı yağmurların olduğu, huzurlu bir hafta sonu diliyorum.

SEVGİLERİMLE...

21 yorum:

  1. Size de iyi hafta sonları,teşekkürler,biz donuyoruzz,kaloriferli evlerinizin kıymetini bilin,dıdıdıdıdı buruşuğum açılmıyor ki yeleğimi dikeyim...Kırmızı pantalonunuz çok güzel olmuş,maşallah size,çok çalışkansınız Funda hanımcığım,yelek nasıl gidiyor ? Sevgilerr

    YanıtlaSil
  2. Ayyy hocam o kadar soğuk ki kalorifer bile kar etmiyor. Bu ayki doğalgaz faturasını düşünmek dahi istemiyorum. Güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Yeleğim üzerinde çalışıyorum, biraz süslemek istiyorum. En yakında bitirip paylaşacağım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Sizde yağmur biz de kar var. Ankara çok karlı. Pantalonunuz sizin gibi çok güzel olmuş, ayrıca kırmızı siyah kombininiz de çok güzel. Güle güle giyin.sevgiler Funda Hanımcım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında birazcık daha kar yağıp hava yumuşasaydı ne güzel olurdu. Bu güzel yorumunuz için ve kombinimi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle

      Sil
  4. Sizde yağmur, bizde lapa lapa kar yağıyor :) Pantolonun rengi yeter, çok yakışmış ellerinize sağlık. Maşallah hem güzel hem marifetlisiniz.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yorumlarınız harika, şımarmak istiyorum. Sevgilerimle.:)

      Sil
  5. Ayyy çok güzel olmuş, ellerinize sağlıkkk

    YanıtlaSil
  6. Bu aralar dikişe biraz mola vermek durumundayım, ama sizleri ilgiyle takip ediyorum.Pantolon harika olmuş elinize sağlık, çok yakışmış size. Güzel günlerde giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bir an önce başlarsınız. Beğendiğiniz için teşekkür ederim.

      Sil
  7. Funda hanımcığım gerçekten bu soğuk kış günlerinde içimize renk kattınız. Teşekkürler. Pantolonun rengi harika ama kalıp duruşu da onu taşıyanı da başka bir harika. Çok yakışmış. Pazen eteğinizi merakla beklemekteyim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Şebnem hanımcığım asıl siz bu güzel yorumunuzla renk kattınız. Çok teşekkür ederim. Pazen eteğimi yarın yayınlayacağım kısmet olursa. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Pantolonunuz çok yakışmış...Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Maşallah çok hızlısınız şu dikiş perinizi azıcık bana gönderseniz söz fazla tutmam bende ;)) Kırmızı en sevdiğim renklerden ve size de çok yakışıyor ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğiniz için teşekkür ederim.Arada banada öyle bıkkınlık geliyor şimdilik çabuk toparlıyorum. Benim Perileri hemen kargoyla yolluyorum. Hayrını görün. 😄

      Sil
  11. Ooo, kırmızı pantolon da eklendi dolaba! Güle güle giyinin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eweetttt daha çoook projeler ve renkler var dolaba eklenecek ama çok merak ediyorum, ben ne ara giyeceğim bunları sürekli dikip duruyorum. :)

      Sil
  12. Kırmızı-siyah da çok hoş kombin olmuş, yakışmış :) Bakalım ben ne zaman pantolon dikeceğim :(

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim. Bence hemen başlamalısınız. Eminim ki çok yakışacaktır. :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.