19 Ocak 2015 Pazartesi

ETKİNLİK YELEĞİM -2- ÖNİZLEME

Huzur dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle. Dün etkinlik yeleğimi yayınladıktan sonra çok canım sıkıldı ve çok üzüldüm. Blogda yayın yaptığımızda otomatik olarak (google+) da da sayfa  yayınlanıyor. Bazı kendini bilmez terbiyesiz tipler kendilerine göre iyi sandıkları can sıkıcı yorumlarda bulunmuşlar. Eşim ve oğlum bir hayli sinirlendiler. Oğlum (google +) a engel koydu. Ailecek huzursuz olduk, pazar günümüzü zehir ettiler. Biz burada yaptığımız bir hobiyi paylaşmak istiyoruz, ama bayandan çok erkekler yorum yazıyor. Hemde yorumda yorum olsa. Bu düpedüz terbiyesizlik, kendini bilmezlik, cahilliktir. Kimsenin sizin gibi ahlak yoksunlarının iltifatlarına ihtiyacı yok. Umarım bundan sonra paylaşımlarım google + da çıkmayacak, çünkü engel koyana kadar da bir hayli uğraştık. Dün ciddi anlamda bloğumu kapatmak istedim, moralim bozuldu. Ama eşimin ve oğlumun desteğiyle devam ediyorum. Canınızı sıktım, özür dilerim.





İkinci yeleğimin de sırtında bu hanımefendinin pozu, ön bedende ise ayakkabısı yer alacak. Kendimi toparlayıp bitirmeye çalışacağım.



          KİMSENİN HUZURUNUZU BOZAMAYACAĞI GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM.

17 yorum:

  1. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum bu nedenle üzerimde bir çok diktiğimi fotoğraflayamıyorum. Sırf bu densizlikler yüzünden. Dikiş ile ilgili bilgiler paylaşımlar yapıyoruz bir erkeği ne ilgilendirir çok merak ediyorum açıkçası. Dün böyle bir yazı yazmayı ben de çok düşündüm. Demekki bu konuda tek sıkıntısı olan ben değilmişim. İpini koparan google+ daymış dün. Nasıl engel koyduğunuzu oğlunuza sorsanız da ben de yapsam. Neyse sapık çok türkiyede yelek çok değişik ve güzel olacak eminim. Canınızı sıkmayın diyeceğim ama tahmin edebiliyorum sizin durumunuzu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycan hanım birkaç kendini bilmez dengesiz dalga geçip, sırıtacak diye bloğumu ve hobilerimi terk edecek değilim. Allahtan engel koyma diye bir adım varmış. Oğlum burada izah edecek. Bu terbiyesizleri ancak böyle engelleyebiliriz. Teşekkür ederim desteğiniz için. Sevgilerimle.

      Sil
    2. Aycan hanım gmail. adresinize word belgesi olarak mail attım. İnşallah işinize yarar.

      Sil
  2. Canım Funda hanımcığım. Siz canınızı üzmeyiniz. Burası Türkiye :(( g+ engellemenizi tavsiye etmem. Mesela ben sizleri g+ yayınlarınızla tanıdım. Takip ettim. Sizleri okumaktan büyük bir keyif aldım. Şimdi de size katıldım. Eyer g+ yayınlarınızı vermeseydiniz hiçbirinizi tanıyamayacaktım. Ayrıca eminimki g+ olup bloğu olmayan pek çok kişi sizi takip ediyordur. Onlara sizin yayınlarınızla mahrum etmeyin. Size tavsiyem blog yazarken ilk resminizi askıya asarak fotoğraflayıp ekleyin sonraki resimler sizin giyinin resimleriniz olabilir. Yayın yaptığınız da g+ otomatik olarak ilk resmi yayınlıyor. Böylece olası istemediğimiz yorumlardan korunmuş oluruz. Birde akşam size yazmıştım isterseniz g+ ayarlardan yorum kısmını iptal edebiliyorsunuz.üzüntülü paylaşıyorum. Bu arada yeni yelek bambaşka gözüküyor. Yıldız gibi parlıyacak. Sonucunu merakla bekliyorum çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Şebnem Hanımcığım "İlk resmi askıya asarak yayınlayın." tavsiyenize uyacağım çok mantıklı. G+ ayarlarını değiştirdim sadece bloğumdaki üyelerim yorum yapabilecek. Paylaşımların devam edecek ilginiz ve tavsiyeniz için çok çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun. Bana da bir kaç kere seninki kadar fena olmayan yorum bırakılmıştı. Mesela yemek paylaşmışım "bunu ortaokul çocukları yapar" veya bir kıyafet paylaşmışım "ne o öyle ... gibi" falan yorumlar. Biz ürettiklerimizi herkes yapsın diye de yapmıyoruz, en güzel ben yapıyorum tavrımız da yok, herkese beğendirme derdimiz desen hiç yok. Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil ki. Okuma, bakma, görme, gelme arkadaş benim bloğuma; ben kimseyi davet etmiyorum, değil mi? Biz birbirimizde bir takım fikirler, enerjiler bulduğumuz için birbirimize gelip geziyor ve mesaj bırakıyoruz. Bu edepsizlerin yorumları; davet edilmedikleri bir buluşmaya gelip, meşrebine göre ortalığa küfür etmekten, sofraya tükürmeye kadar değişen hareketler yapan insanlara benziyor. Canını sıkmaya değmez. Ya da şöylediyeyim: Çok sıkma canını ve çabuk unut lütfen. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle hoş geldiniz Nurten hanım. Beğenmeme olsa hadi mecbur değil der, unuturum, ama bu artık edebi aşıyor. İnsan bir hobisini paylaşamayacak mı? insanı rahat bırakmıyorlar. Bu tipler için yaptığınız benzetme de çok yerinde olmuş. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. bende aynı sıkıntıları çokkkk yaşadım yapmanız gereken tek şey google + yorumlarını kapatmanız insanlar sizi görür ama yorum yapamaz o zaman , işi gücü olmayan sap çok ne yazık ki ...

    YanıtlaSil
  7. Ya sizi üzdüler mi Funda Hanımcım, üzülmeyin lütfen. Ne güzel size destek bir aileniz var :) Ben, beni ekleyen alakasız kişileri engelliyorum. Sakın bırakmayın blog işini, ne güzel paylaşımlarımız oluyor karşılıklı. Ben daha birinciyi bitiremedim, siz 2.' ye başlamışsınız, bu durumu da sevimli sevimli kınıyorum müsadenizle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi altın yürekli insanlarla karşılıklı yapılan paylaşımlar hiç bırakılırmı? Bir an her şeyden soğudum, ama siz ve sizin gibi gönlü güzel blog arkadaşlarımın, güzel yorumları sayesinde bu işi bırakmamaya karar verdim. Şimdi iki kat hızla çalışıp 2 günde yeleğimi bitirip yayınlamam lazım. Beni sevimli sevimli kınayan siz olun. Balsınız, bal. :)))

      Sil
  8. Evet Yasemin hanım, dediğiniz gibi bizde yorumları kapattık. Görüntüm olacak ama sadece benim çevremde ekli olan arkadaşlarım yorum yapabilecek. Alakanız için çok teşekkür ederim. böyle tiplere sap demek bile az. :(

    YanıtlaSil
  9. İyi ki kapatmamışsınız blogunuzu, sizi ilgiyle takip edenler olduğunu unutmayın, kendinizi üzmeyin lütfen. ilk yeleğiniz muhteşem olmuş, resimlerden anlaşıldığına göre başka bir muhteşem bir yelek daha geliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  10. Güzel yorumunuza, güzel desteğinize çok teşekkür ederim. Çok iyisiniz, sağolun. Öpüyorum,sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  11. Funda hanımcım öncelikli olarak merhaba ,
    sakın ha lütfen böyle kapatırım falan şu 5 para etmez insanların amaçlarına ulaşmalarına müsademi edeceğiz kendinizi üzmeyin Lütfen sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cemile hanımcığım çok teşekkür ederim. Çok haklısınız, 5 para etmeyen insanları adam yerine koymuş oluruz. Herşeyin bir çözümü varmış, ama ilk yaşadığım şokla böyle bir karar almıştım. Artık vaz geçtim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. :)

      Sil
  12. çok güzel olmuş tatlım

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.