26 Aralık 2014 Cuma

PRENSES KIZIMIN DERİ ETEĞİ :)


 Dün kızıma bu siyah deri eteği diktim. Tabi deri ayağım olmadığı için zorlandım.


Baktım olacak gibi değil aldım başımı Bakırköye gittim. Singer bayiinden bir deri için teflon ayağı ve gizili fermuar ayağı aldım.


Ay dünya varmış yağ gibi kaydı dikerken hiç zorlanmadı. Üstelik fiyatı 5 TL. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tabi ki Gür çarşıya uğramadan eve dönersem ayıp olurdu kumaşçı esnafa karşı. Bu cicili pazencikleri ve triko kırmızı kumaşı aldım. Mutlu mesut eve dödüm. Hemen kızımın eteğini bitirdim.


Teflon ayağım


                                                            Gizli fermuar ayağım.

           Altı üstü 4 kumaş, 2 makine ayağı aldım. Kafamda yüzlerce ampul yandı. Yeni projeler belirdi. Oysaki daha önceki aldığım kumaşlar dikilmedi. Nasıl bir kumaş delisiyim bilemedim ki. Amannnn bunlar benim mutluluk ve terapi kaynaklarım. Daha ne olsun.

                               MUTLU, HUZURLU BİR HAFTA SONU DİLİYORUM. YENİ PROJELERDE                                                                       GÖRÜŞMEK ÜZERE....

17 yorum:

  1. Kumaş sevdası bütün dikiş severlerin ortak noktası :)) Etek çok güzel ama sanki prensesin güzelliğinin yanında görünmüyor etek ;)) Güzel günlerde kullasın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bitmesin bu sevda ne güzel. Prensesim çok havalı, saçlarımızı koyacak yerler bulamıyoruz. Allah cümlemizin yavrularını korusun.

      Sil
  2. Kızınız çok sevmiş belli. Ama çokta yakışmış. Ellerinize sağlık. İzne çıktığımda sizin oraya pazara geleceğim. Meşhur pazarınıza

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok sevdi, özellikle mini olunca akan sular duruyor. Teşekkür ederim beğeniniz için. Cumartesi pazarına gelin valla bayılırsınız. Ama sabahtan gitmelisiniz ki cevherler sabahtan dökülüyor, kaçırmayın. :)))

      Sil
  3. merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğuma beklerim http://2015egirerken.blogspot.com.tr/
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldiniz. Hemen geldim.

    YanıtlaSil
  5. Funda hanim, massallah kiziniza.. Cok yakismis belli ki cok da sevmis etegi.Gur carsiya gittiginize gore Bakirkoy'de oturuyorsunuz. Kayinvalidem vaktinde cok soylerdi hadi gidelim, cok guzel kumaslar var diye, cocuklarla o merdivenleri inip cikmayi bile zorluk gorurdum. Ne zamanki dikmeye basladim, neler kacirdigimi o zaman anladim. Pazenler cok guzel, merakla bekliyorum neler dikeceksiniz diye.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Meri Hanım evet kızım eteğini çok sevdi, ve farklı renkteki derilerden de istedi. Ben Bahçelievlerde oturuyorum. Bakırköye yürüyerek bile gidebilirim. Benim de çocuklarım küçükken bir çok şeyden kendimi soyutlamıştım. Çok şükür büyüdüler şimdi rahatım. Fırsat buldukça gidiyorum. Gür çarşı küçük ama her aradığınız dikiş malzemesini, kumaşı buluyorsunuz. Bu pazenlerimi de oradan aldım, farklı projeler hayal ediyorum. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Maşallah hayırlı bir ömür diliyorum. Deri artık çok moda rengarenk heryerde bulunabiliyor. Çok yakışmış. Eminim farklı renleride dört gözle bekliyordur. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim, Şebnem hanım. Cümle izin çocuklarına Allah hayırlı ömürler nasip etsin. Hele İstanbulda yaşıyorsanız her türlü kumaşı rahatlıkla bulabilirsiniz. Bende kızıma bir kaç renk daha dikek istiyorum kısmetse.

    YanıtlaSil
  9. kızınızın eteği çok şık olmuş gerçekten. kumaşlar da çok güzel de, bu kumaş alma hastalığımız ne olacak bilmem?

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ediyorum. Kumaş alma hastalığının çaresi yok. Bulaşıcı ve kronik böyle yaşamaya devam edeceğiz. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  11. hmmm diğer ayaklarla ne farkı var acaba? ben bu ayaktan hiç görmedimde :).
    bu arada kızınız çok cici olmuş

    YanıtlaSil
  12. Ayak teflon olduğu için deri dikerken rahat kayması sağlıyor.

    YanıtlaSil
  13. Beğendiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  14. Kiziniz olabilirmiyim Funda Hanim.. :)

    YanıtlaSil
  15. Ha ha ha ha seve seve neden olmasın? :)))))

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.