21 Temmuz 2015 Salı

MAKSİ ETEK DİKME ETKİNLİĞİ HATIRLATMA...


Merhaba Sevgili arkadaşlarım. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Umarım çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir. Biliyorsunuz Ramazan ayının başında maksi etek dikme etkinliği düzenlemiştim ve Ramazan bayramının sonunda dikilen etekleri yayınlayacağımı sizlerle paylaşmıştım. Bir çok blogger arkadaşımız eteklerini bitirip fotoğraflarını mail attılar. Fakat daha gönderemeyen arkadaşlarımız var. O yüzden önümüzdeki hafta başına kadar beklemek istiyorum. Maillerinizi bu zaman aralığında gönderirseniz bende hafta başında yayın yaparım. Farklı önerileriniz veya zaman konusunda isteği olan arkadaşlarımız varsa burada paylaşabilirsiniz.

Mail adresimi tekrar yazmak istiyorum.

mucizelikadin@gmail.com


SEVGİLERİMLE...

11 yorum:

  1. Tamam Servercim merak etme. Sayfandan resimleri alabildim. Önümüzdeki hafta inşallah yayınlayacağım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Henüz kumaşçıya gidemeyip eteğini diken bir tembel terzi var duyduk duymadık demeyin :) Ama bu hafta sonuna bitirip gönderecekmiş diye duydum ;)

    YanıtlaSil
  3. Hmmm bana kuşlar tembel değilde, yoğun bir terziden bahsettiler. Bende hafta sonunu iple çekelim o halde dedim. Haydi kolay gele.

    YanıtlaSil
  4. canım benim geciktirdiğim için çok özür dilerim mailine gönderemedim bunun içinde affına sığınıyorum eğer zahmet olmazsa sayfamdan alabilirmisin şimdiden anlayışın için teşekkürler kucak dolusu sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim, tabiki sayfandan alırım şekerim ne demek. Ben teşekkür ederim. Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Begum yalniz degil, bir tembel de burada var, eteklerin ikisini dikip yolladim, ama diger ikisi icin fotograf cekecek enerji lazim:)) iki kabul gorsun diyorum olur muuuu? :))

    YanıtlaSil
  7. Mevlüdecim dert etme. İki etekde yeter. Dört olsa göz çıkarmazdı ama neyyseeee. Daha pazartesiye var, resimlersin sen bu arada ciğerim.

    YanıtlaSil
  8. Mevlüdecim dert etme. İki etekde yeter. Dört olsa göz çıkarmazdı ama neyyseeee. Daha pazartesiye var, resimlersin sen bu arada ciğerim.

    YanıtlaSil
  9. funda hanım nerdesiniz merak ettim bir yaramazlık yoktur inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Aysel hanımcım, bir sorun yok çok şükür, İlginize çok teşekkür ederim. Tatildeyim. Hafta sonu dönücem inşallah. Sevgilerimle.

      Sil
  10. Bak ben çoook sorumluluk sahibiyim biline:)

    YanıtlaSil

Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.